230
MED7995B13E178F48E8A433028B28E7C9AC

Nyproducerade radhus 500 meter från stranden

Nyproduktion

Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada

Nyproducerade radhus 500 meter från stranden

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerResidencial Pinada
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta90.39 kvm
Tomt32 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass38 kvm

Pris: €230,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nyproducerade townhouse med attraktivt läge i charmiga Torre de la Horadada. Här bor du i ett trevligt område som är levande året runt men som kommer till sin fulla rätt under sommarhalvåret. Närhet till stranden och de utbud som byn har att erbjuda. Gemensamt poolområde med trevliga omgivningar.

Bostäderna är i två plan plus en solig takterrass, balkong och uteplats. Det finns tre rymliga sovrum med plats för större sängar och två moderna badrum. Master bedroom har en egen utgång till en privat balkong. Takterrassen har gott om plats för loungemöbler och solstolar.

Kort sagt: Detta är ett drömboende i ett eftersökt område, välkommen till ditt hem i solen.

Planerat färdigställande februari 2020
Priser från 230 000 euro

Torre de la Horadada är en strandnära by med drygt 3.000 invånare som är belägen vid några av Costa Blanca kustens finaste stränder. Här bor man bra året om och under högsäsong sjuder byn av liv. Det är enkelt att ta sig runt i Torre de la Horadada, både till fots och med cykel. Flyg- och bussförbindelserna är bra och Alicante flygplats nås på 35 minuter. Strandparadiset Mil Palmeras, som är mycket populärt bland skandinaver, angränsar till byn. Den större staden Torrevieja ligger 20 minuters bilfärd från Torre de la Horadada. Vi kan erbjuda flera boendeformer i området, oavsett om man söker fristående hus med äldre charm eller nyproducerade lägenheter i modern tappning.

Med anor från romartiden andas Torre de la Horadada historia och här finns många spännande landmärken. Byns namn härstammar från tornet i hamnen som har fungerat som ett lokalt nav sedan tidigt 1500-tal. Stranden Playa del Conde är en populär samlingspunkt både för lokalinvånare och tillresande från närliggande Pilar de la Horadada. Stranden har belönats med blå flagg för sitt klara vatten och finkorniga sand. I närheten ligger den gamla fiskebyn El Mojón och i detta område finns naturskön våtmark med rosa flamingos och hälsosamma lerbad. Det finns alltid något att göra i och omkring Torre de la Horadada, oavsett om man spenderar dagen på golfbanan Lo Romero eller avnjuter tapas i hamnen. Byn är det perfekta valet för den som vill skapa en vardag i ett varmt och soligt klimat.

I närheten

Avstånd till strand0.5 km
Avstånd till flygplats65 km
Avstånd till hav0.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
90.39 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
32 kvm

Karta

Torre de la Horadada Pilar de la Horadada

Nyproducerade radhus 500 meter från stranden

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg