MED9A9CED4A6D9D4893ABAEB5A834C2884B

Strandnära lägenheter i centrala Torrevieja

Nyproduktion

Torrevieja Stad, Torrevieja

Strandnära lägenheter i centrala Torrevieja

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerEdificio Lazareva
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta88.9 kvm
Byggår2020
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €189,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Dessa lägenheterna är perfekta för er som vill bo nära alla bekvämligheter samt väldigt nära Playa del Cura i Torrevieja.

Lägenheterna har tre sovrum, två badrum med golvvärme samt privata balkonger. Vissa av bostäderna har också en privat takterrass.

Gemensamt poolområde.

Priser från 189 000 euro
Penthouse 289 000 euro

Planerat färdigställande: December 2020

Kontakta oss för mer information eller om du vill boka visning med oss på HusmanHagberg.

I TORREVIEJA finns ett brett utbud av aktiviteter som passar både vuxna och barn. Närheten till golf, bad och shopping gör staden till ett paradis för många. Stranden Playa Los Naufragos rekommenderas om du har barn med dig, då det är en strand med blå flagg. Från Torrevieja kan du besöka olika saltsjöar eller vattenparadiset Aquopolis som är populärt bland barnfamiljer. I närheten ligger också Alicantes största shoppingcenter La Zenia Boulevard. Här kan du handla allt från mat och apoteksvaror till kläder, skor och leksaker. Det moderna promenadstråket längs piren El Dique de Levante är 1,6 kilometer långt och leder ut till en fyr. Perfekt för en ljummen promenad på morgonen eller kanske för att njuta av solnedgången!

Oavsett om du vill köpa lägenhet eller satsa på nyproduktion av ett hus, hittar du säkerligen något i din smak i Torrevieja. Strax söder om staden ligger även Skandinaviska skolan, så att flytta hit med barn är inga problem. En stor fördel med att bosätta sig i staden är den erbjuder ett brett utbud av shopping och bra närservice, samtidigt som du har nära till ännu större städer. Som en kontrast till stadslivet kan du njuta av bad och sol på flertalet stränder i området. Den mest centrala stranden heter Playa La Cura och det finns även naturliga simbassänger i närheten. För golfintresserade rekommenderas golfbanor såsom Villamartin eller Golf El Saler.

I närheten

Avstånd till strand0.07 km
Avstånd till hav0.07 km

Bilder

salon

grande alreves

dormitorio mediano

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
88.9 kvm
Lägenhet
Pris
€189,000
Byggnad
Byggnadsår
2020

Karta

Torrevieja Stad Torrevieja

Strandnära lägenheter i centrala Torrevieja

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg