Bli kontaktad, klicka här!

Moderna enplansvillor i Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada
Pris
184 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 61 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Mot en extra kostnad
airline_seat_flatTerrass: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 129 m2
receiptReferensnummer: Sun golf villas

Objektsbeskrivning

Välkomna till ett nytt projekt i otroligt vackra Pilar de la Horadada!

Projektet består av otroligt prisvärda enplansvillor med privata takterrasser med 2-3 sovrum och 2 badrum.

Dessa villor har boytor mellan 61 - 80 kvm med takterrasser mellan 129 - 174 kvm. Tomterna är om 120 - 210 kvm. Bostäderna byggs med hög standard och kvalité.

Privata pooler kan läggas till mot en extra kostnad. I priserna ingår förinstallation av A/C, vitvarupaket och golvvärme i badrummen.

Priser från 184.900 Euro för två sovrum och två badrum.
Priser från 199.900 Euro för tre sovrum och två badrum.

PILAR DE LA HORADADA är en spansk by som ligger i Alicanteprovinsen. Här kan du njuta av spansk kultur, god mat och vackra stränder. Pilar de la Horadada är en bra utgångspunkt för den som vill upptäcka fler delar av Alicante och det tar endast 50 minuter med bil till Alicante flygplats. Den spanska staden Murcia ligger en kort bilresa bort och i närheten finns också den vackra hamnstaden Cartagena. I Pilar de la Horadada finns allt du behöver för en trevlig vistelse. Byn ligger nära havet och det finns en hel del shopping, restauranger och caféer runt om i området. Byn är ännu inte allt för populär bland turister, vilket betyder att du kan njuta av de vackra stränderna utan att behöva trängas.

Är du intresserad av att köpa lägenhet eller hus i Spanien kan Pilar de la Horadada vara något för dig. Byn har nämligen ett mycket bra geografiskt läge, du har inte bara nära till vackra stränder utan du har även nära till grönområden och fritidsaktiviteter. Dessutom har du allt du behöver i närheten såsom, matbutiker, apotek, banker, vårdcentraler, butiker, restauranger och även Skandinaviska skolan. Du som vill njuta av den spanska kulturen kan även gå på söndagsmarknaden som arrangeras varje vecka och för den golfintresserade finns den populära golfbanan Lo Romero enbart en kort bilresa bort. Överlag är det ett mycket fint område att bo i med vackra byggnader, fina gator och stora parker.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.6km
wavesAvstånd till hav 3.6km
location_cityAvstånd till centrum 900m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 7.5km
local_airportAvstånd till flygplats 62.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 11.0km

Bilder

Karta

HitCounter