Bli kontaktad, klicka här!

Nya lägenheter i centrala Alicante

Alicante Stad , Alicante
Pris
499 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 124.42 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
receiptReferensnummer: General Marvà 3

Objektsbeskrivning

Välkomna till centrala Alicante där vi kan erbjuda nyproduktionsprojektet General Marva 3!

Här erbjuds 33 lägenheter bestående av 1- 4 sovrum och 1-3 badrum. Byggherren värdesätter design och kvalitet vilket gör detta projekt otroligt attraktivt och prisvärt.

Fasaden och lägenheterna blickar ut över Plaza de los Luceros. Och på taket finner vi det gemensamma poolområdet som ni kan njuta av varje dag och bostadsområdet har ett gym och lokaler som kan hyras. Detta är ett unikt område med närhet till alla tänkbara tjänster och till Alicantes världskända hamn.

Lägenheterna har rymliga vardagsrum, kök och sovrum. I priserna ingår förvaring i sovrummen och bostäderna är utrustade med de bästa egenskaperna såsom golvvärme, A/C, fullt utrustade kök och marmordetaljer. Här finns även möjlighet att skräddarsy bostäderna inom det sortiment som erbjuds inkl golv, kakel etc.

Frånpriser:
249.000 Euro 1 sovrum 57 kvm.
499.000 Euro 3 sovrum 148 kvm inklusive terrass.
Takvåningar 1.450.000 Euro 4 sovrum 227 kvm inklusive terrass.

Stor garageplats 45.000 Euro.

Området och orten med namnet Alicante vid Spaniens kust Costa Blanca bjuder på milslånga vita sandstränder, golf och nöjen. Den centrala stadskärnan har omkring 330 000 invånare men tillsammans med Elche och ytterligare fyra andra kommuner bildas ett storstadsområde med 700 000 bofasta personer. Tack vare stadens utmärkta placering vid Medelhavet är detta också en populär semesterort där du kan gå på vinprovning, äta smakrik tapas, shoppa, testa på någon vattensport eller varför inte spela en runda golf. Alicante flygplats, även kallad Alicante-Elches flygplats, är områdets största och ligger omkring nio kilometer söder om Alicante. Flygplatsen ansvarar både för internationella plan som charter samt för inrikesresor till bland annat Madrid och Barcelona.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.0km
wavesAvstånd till hav 1.0km
location_cityAvstånd till centrum 0m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 10.0km

Bilder

Karta

HitCounter