230
MED95FCD689E03E4B9A9C1E3D9431FDA882

Soligt uteplats och gemensam pool nära saltsjöarna i Torrevieja

Los Balcones, Torrevieja

Soligt uteplats och gemensam pool nära saltsjöarna i Torrevieja

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerH464
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta58 kvm
Tomt30 kvm
HissNej
ParkeringPå gatan
BalkongNej
PoolJa
TerrassNej

Pris: €95,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till denna trevliga lägenhet i markplan med en solig uteplats om ca 30 kvm och ett gemensamt poolområde nära Torreviejas fina Saltsjöar. På ca 58 kvm finns tre rum varav två sovrum och ett badrum. Närhet till affärer, restauranger men också Medelhavet och fina stränder.

- Rymligt vardagsrum med plats för både sällskapsdel och matplats för 4 personer. Rummet har ett fint ljusflöde och en bardisk mot köket.

- Charmigt kök med över- och underskåp med vit skåpsexteriör och ett fint arbetsljus tack vare öppningen mot vardagsrummet. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, microvågsugn, tvättmaskin samt kyl och frys.

- Master bedroom har ett rogivande läge och i rummet finns plats för dubbelsäng och sängbord.

- Sovrum två är idag möblerat med en våningssäng och har ett fönster som ger ett fint ljusflöde.

- Badrum uturstat med dusch, toalett och handfat med kommod. Fönster för ljusinsläpp och ventilation.

- Gäst wc utrustat med toalett och handfat. Bra förvaringsmöjligheter.

- Uteplats med gott om plats för solstolar eller sittgrupper.

- Ett fint gemensamt poolområde, även här finns det även plats för solstolar.

Välkommen till ditt hem i Solen, kontakta oss på HusmanHagberg för mer information eller för att boka en visning. Vi är hemma överallt!

Fastighetsskatt (IBI):
Samfällighetsavgift (Comunidad):
Byggår:
Energicertifikat: Pågående

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
58 kvm
Lägenhet
Pris
€95,000

Karta

Los Balcones Torrevieja

Soligt uteplats och gemensam pool nära saltsjöarna i Torrevieja

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg