Bli kontaktad, klicka här!

Ståtlig nyproducerad villa invid Las Colinas Golf Resort

Las Colinas Golf Resort , Orihuela Costa
Pris
1 260 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 327 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 713 m2
receiptReferensnummer: 078200219

Objektsbeskrivning

Varmt välkomna till dessa otroligt moderna lyxvillor i ett bostadsområde som totalt omfattar 18 villor inom Las Colinas Golf och Country Club.

Denna exklusiva villa med en tomt om 713 kvm är belägen på en fantastisk plats på den högsta delen av området med vacker golf- och havsutsikt.

Villan har 4 rum varav 3 sovrum med en total byggyta på 368 kvm fördelat med 200 kvm på entréplan och 168 kvm källare/bottenvåning.

Villan är lyxigt väl utformad för total njutning med högt i tak. Villan är luftig och har mycket ljusinsläpp. Detta är ett modernt hem av hög kvalitet konstruerad av byggnadsstandarder med den senaste tekniken och heminredningen.

Villan har ett stort vardagsrum och kök med öppen planlösning som övergår till en stor terrass och trädgård med pool om 31,5 kvm och grillplats.

Takterrassen om 51 kvm bjuder på en magisk utsikt över golfområdet och Medelhavet. Förutom takterrassen erbjuder bostaden totalt 76 kvm av luftiga terrassytor och trädgård.

Källaren får in naturligt ljus och här finns även möjlighet för ett extra sovrum då ett allrumsdel samt badrum redan finns installerat. På detta plan finns även förråd och garage.

Villan ligger i första och andra linje med golfbanan och har söderläge med sol hela dagen.

Golvvärme, Schüco-dörrsystem, luftkonditionering, Osmos-vattenfilter i köket, fullt möblerat badrum och inbyggda garderober är bara några av villans lyxiga funktioner.

Som boende på Las Colinas Golf och Country Club har du även tillgång till Colinas Beach Club vid stranden i Campoamor (ca 11km från bostaden).

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 6.0km
wavesAvstånd till hav 6.0km
location_cityAvstånd till centrum 5.0km

Bilder

Karta

HitCounter