230
MED4F01FA65B49C4D3FB2510D35F4F4C677

Lyxvillor med källare i Benijofar, Costa Blanca

Nyproduktion

Benijofár

Lyxvillor med källare i Benijofar, Costa Blanca

Fakta

TypVilla
ReferensnummerSol Natura Villas
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta117 kvm
Tomt203 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €343,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkomna till soliga Spanien och bostadsområdet Sol Natura på Costa Blanca-kusten.

Detta bostadsområdet ligger i ett oslagbart läge i staden Benijófar, omgiven av natur och magiska utsikter. Härifrån är det gångavstånd till all möjlig typ av tjänster och närservice. Området ligger enbart 15 minuter från stränderna i Guardamar och 25 minuter från Alicantes internationella flygplats via motorvägen AP-7.

Projektet består av nio moderna villor, alla med egen tomt och privat pool. Ytorna är rymliga och modernt designade. Varje villa har tre sovrum, tre badrum, ett vardagsrum med högt i tak, terrasser, trädgård, pool 3x7m, en privat takterrass med dusch och utomhusbänk samt en stor källare om 112 kvm med öppen planlösning och utomhusterrass på 30m2.

Detta bostadsområde är utformat för att erbjuda ett rymligt modernt hus med en perfekt läge, så att du kan njuta av solen året runt.

Priser från 343.000 Euro beroende på tomtstorlek.

Färdigställande 1 år efter påskrivet reservationskontrakt.

Det finns mycket att se och upptäcka i Orihuela Costa samt en hel del aktiviteter som passar bra för familjer. Det finns även många butiker, barer och restauranger utspridda över hela Orihuela Costa. Dessutom finns det bra shoppingcenter för den som vill shoppa loss. Förutom vackra stränder är golfen en av anledningarna till varför turister väljer att bosätta sig i just Orihuela Costa. I området finns många exklusiva golfklubbar som bland annat Villamartin och den mest populära golfbanan är Campoamor, som är en mycket vacker bana med många svepande hål. Det finns även många områden att bo i längst den vackra kuststräckan, man kan välja på äldre charmiga bostäder eller nyproduktion och om man vill bo centralt eller i lugnare mer avskilda områden.

Välkomna på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

Avstånd till strand12.9 km
Avstånd till centrum1.3 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till mataffär1.3 km
Avstånd till hav12.9 km
Avstånd till shoppingcentrum10.3 km
Avstånd till sjukhus15 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
117 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
203 kvm

Karta

Benijofár

Lyxvillor med källare i Benijofar, Costa Blanca

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg