MED47AB8A15102A40A5B01037F63D185238

Trevligt parhus med havsutsikt i Punta Prima

Punta Prima, Orihuela Costa

Trevligt parhus med havsutsikt

Fakta

Samfällighetsavgift€330
TypRadhus
ReferensnummerH250
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta83 kvm
Byggår1999
HissNej
ParkeringPå gatan
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationUtförd
EnergiklassE

Pris: €169,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till detta mycket välskötta radhus med tre sovrum och två badrum beläget i Punta Prima strax söder om Torrevieja. En privat stensatt uteplats med ett soligt läge möter oss när vi öppnar entrén till bostaden.

Detta är en charmig och mycket välskött bostad ett fantastiskt läge. På behagligt avstånd från huset finns affärer, restauranger och caféer. Det charmiga radhuset har tre sovrum, gott om förvaring i inbyggda garderober och två helkaklade badrum. Vardagsrummet har en härlig öppen planlösning som ligger i direkt anslutning till det moderna fullt utrustade köket som renoverades för bara två år sedan. På nedre plan finns ett av de tre sovrummen och en gästtoalett.
Trappan upp tar oss till de övriga 2 sovrummen och ett helkaklat badrum. På den privata takterrassen har vi en underbar utsikt över området och vi skymtar havet som ligger på gångavstånd från bostaden. På terrassen finns även en jacuzzi för den som önskar ta sig ett dopp, vill man hellre svalka sig i poolen så finns den gemensamma poolen precis intill bostaden.

En stor fördel med att bo i Punta Prima, utöver den storslagna kustlinjen, är dess närhet till Alicante flygplats och avståndet till Torreviejas centrum. I området bor många svenskar och vill man som familj bosätta sig året runt finns denna möjlighet då barnen kan gå i skandinaviska skolan. Punta Prima är uppdelat i två områden som skiljs åt av väg N322.
På ena sidan finner man den slående kustremsan med både bostäder, shopping och restauranger. Den angränsande delen på motsatta sidan erbjuder både ett stort shoppingcentrum och flera lummiga bostadsområden med nyproduktion.

Fastighetsskatt (IBI): 285 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): 330 euro/år
Byggår: 1999

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till flygplats45 km
Avstånd till mataffär0.6 km
Avstånd till hav2 km
Avstånd till shoppingcentrum0.6 km
Avstånd till sjukhus3 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
83 kvm
Byggnad
Byggnadsår
1999
Energideklaration
Utförd
Energiklass
E

Karta

Punta Prima Orihuela Costa

Trevligt parhus med havsutsikt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg