MED3A63C9198E7744F39031C3C2AAE99824

Modern nyproduktion med privat pool i Villamartin

Nyproduktion

Villamartin, Orihuela Costa

Modern nyproduktion med privat pool i Villamartin

Fakta

TypVilla
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta120 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €314,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Modern och fristående villa med exklusiv känsla, privat pool, stor terrass tre sovrum och tre badrum beläget på ett attraktivt läge i Villamartin. Villan är ca 120 kvm och har ett genomgående bra ljusflöde och genomtänka detaljer. Den stora terrassen om ca 49 kvm erbjuder en trevlig vy och många soltimmar. Till detta kommer också en källare om ca 83 kvm.

Pris 314 000 euro
Terrass och privat pool om 5x3 meter är inkluderat i priset.
Färdigställande: 6 månader

Ett liv och boende i La Zenia:
La Zenia ligger på Costa Blanca, 8 kilometer söder om Torrevieja. Mindre än en timmes resväg bort har du de två storstäderna Murcia och Alicante. Till La Zenia reser du enklast via Alicante flygplats som ligger 40 minuter bort. Området är väldigt populärt tack vare fina grönområden och vackra sandstränder. Ett boende i La Zenia innebär närhet till både shopping, fina stränder och fantastiska golfbanor. Två populära stränder i närområdet är Cala Boque och Cala Cerradat. Det långgrunda vattnet är idealt för familjer och stränderna har lyckats erhålla Blå Flagg, vilket borgar för rena och säkra stränder. Här finns möjlighet att åka både vattenskidor och jetski. I La Zenia finns också en mängd kulturella evenemang och festivaler.

Köpa hus eller lägenhet i La Zenia:
La Zenia erbjuder en avslappnad spansk livsstil mitt i en stad som har mycket att erbjuda i form av shopping, restauranger, vita sandstränder och golf. Allt detta finns väldigt nära till hands. La Zenia är ett bra val om du har tankar på att köpa hus eller lägenhet på Costa Blanca. Det finns gott om attraktiva bostäder i området. La Zenia Beach är den mest välkända stranden och lockar årligen tusentals semesterfirare. Om du däremot önskar dig en paus från stranden och vill spela golf så finns det många närliggande golfbanor i världsklass. Bara 20 minuter bort finns bland annat golfklubben Villamartin. Experter påstår att banorna i detta område är de bästa i hela Spanien.

I närheten

Avstånd till strand5 km
Avstånd till flygplats53 km
Avstånd till hav5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
120 kvm

Karta

Villamartin Orihuela Costa

Modern nyproduktion med privat pool i Villamartin

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg