230
MEDF8AF6884370543318F78A6A00B59C7BD

Lägenhet i vackra Campoamor, Costa Blanca

Campoamor, Orihuela Costa

Lägenhet i vackra Campoamor, Costa Blanca

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€720
TypLägenhet
ReferensnummerH316
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta70 kvm
Våning2 (hiss finns)
Byggår2003
HissJa
ParkeringParkeringsplats finns i området
BalkongJa
PoolJa
TerrassNej
EnergideklarationUtförd 7/17/2019
EnergiklassE

Pris: €149,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkomna till Spaniens Costa Blanca och till denna lägenhet som är belägen i vackra Campoamor

Lägenhet är en del av det vackra bostadsområdet Pinar de Campoamor. Här finns säkerhetsvakter som bevakar området 24/7, tennisbanor, paddelbanor samt fantastiska grönområden och poolområden att använda för de som bor i urbanisationen.

Med en boyta om ca 70 kvm är lägenheten fördelat enligt följande: tre rum och två sovrum med inbyggda garderober. Ett stort kök med tillhörande patio/tvättrum och vardagsrum med tillgång till en balkong som överblickar områdets vackra pinjeskog.

Fastighetsskatt (IBI): 221 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): 720 euro/år
Byggår: 2003

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning

Dehasa de Campoamor ligger ungefär 6 kilometer norr om Torrevieja på spanska sydostkusten, Costa Blanca. Det utgör den södra delen av Orihuela-kusten på Costa Blanca, med långa sandstränder, grönområden och en pittoresk marina. Med tre av Spaniens bästa golfbanor, Dehesa de Campoamor, Las Colinas och Las Ramblas, är detta en ort som satsar stort på golf och lockar tusentals besökare varje år. För dig som älskar golf är Dehesa de Campoamor ett exklusivt alternativ som många drömmer om. Om du skulle vilja ta en paus från stranden eller golfspelandet finns staden Torrevieja bara 10 minuter bort och har mycket att erbjuda. Utöver det ligger de större städerna Murcia, Alicante, Elche och Alicante flygplats lättillgängligt, knappt 50 minuter bort med bil.

Endast 10 minuter norrut med bil ligger Skandinaviska Skolan Costa Blanca, som erbjuder grundskoleutbildning för skandinaviska elever. För dig som är aktiv erbjuder Campoamor bl.a. cykelvägar av hög standard och cykelturer som kan planeras både söder- och norrut. Zenia Boulevard är områdets största shoppingcenter. Med sina 161 000 kvadratmeter och 150 affärer, har det något för alla. På helgerna finns det olika aktiviteter för barn utöver centrumets ordinarie barnanpassade utrymmen och detta är en perfekt utflykt för hela familjen. Lite längre bort finns restaurangen El Cortijo som är välkänd både för sin goda mat och för sitt stall med hästar. Med mer exklusiv mat i åtanke rekommenderas Casas Alfonso som har belönats med en stjärna i Michelinguiden. Välkommen till HusmanHagberg, din mäklare i Torrevieja, för mer information om ditt nästa boende i Spanien!

I närheten

Avstånd till strand0.9 km
Avstånd till centrum0.9 km
Avstånd till flygplats53 km
Avstånd till mataffär0.7 km
Avstånd till hav0.9 km
Avstånd till shoppingcentrum3.6 km
Avstånd till sjukhus20 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
70 kvm
Lägenhet
Våning
2 av 10, hiss finns
Pris
€149,000
Samfällighetsavgift/mån
€720
Byggnad
Byggnadsår
2003
Energideklaration
Utförd 7/17/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
208 kWh/m² (Atemp) och år

Karta

Campoamor Orihuela Costa

Lägenhet i vackra Campoamor, Costa Blanca

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg