230
MEDDEF0B93F41F64A7683E11E7937D8DA1C

Rymlig lägenhet med två balkonger och takterrass med havsutsikt

Punta Prima, Orihuela Costa

Stilren lägenhet med två balkonger och takterrass med havsutsikt

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerH308
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta74 kvm
Byggår2015
Driftskostnad€125 / månad
HissNej
ParkeringI garaget
Balkong20 kvm
PoolJa
Terrass65 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €229,500

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkomna till Orihuela Costa och till Punta Prima där vi hittar denna fantastiska bostad med havsutsikt!

När man stiger in i denna luftiga och ljusa bostad möts man av en öppen planlösning med moderna möbler och en stor balkong till vänster med stora skjutdörrar av glas. På balkongen finns det gott om plats för utemöbler och härifrån har man utsikt mot urbanisationens stora grönområde och poolområde.

Köket har en bardisk och är fullt utrustat och ligger i direkt anslutning till vardagsrummet.

Bostaden har två moderna badrum varav det ena är av modellen ensuite. De två sovrummen är rymliga och har gott om förvaring. Ena sovrummet har tillgång till en mindre balkong som vetter mot syd.

Utöver allt detta har bostaden en stor takterrass om 65 kvm med dusch, ett stort utomhuskök och havsutsikt - perfekt för mysiga stunder med familj och vänner. Bostaden färdigställdes 2015.

I priset ingår: Två förråd och två garageplatser.

Vackra PUNTA PRIMA ligger på den soldränkta Costa Blanca kusten på Spaniens östsida. Det är en angränsande förort och del av den livliga staden Torrevieja, vars centrum ligger 5 kilometer bort. Punta Prima nås enkelt med bil eller buss via Alicante flygplats som är beläget 40 kilometer söderut. Badorten har drygt 3.000 invånare och stoltserar med härliga sandstränder, klippbad och inbjudande restauranger och barer. I Playa Flamenca, 3 kilometer från orten, ligger även den Skandinaviska skolan som erbjuder undervisning från förskoleklass upp till årskurs 6. Här kan man välja att bosätta sig i bostadsområden med modern nyproduktion eller i välbevarade villor med äldre spansk charm. Vi har flera objekt till salu i natursköna Punta Prima.

Handelscentret Punta Marina är en samlingspunkt för ortens invånare och i närheten kan man svalka sig på Punta Prima Beach. Den vita sandstranden innehar blå flagg för sitt kristallklara, rena vatten. Stranden är även anpassad för rörelsehindrade personer och går att nå via trappor och ramper. I närheten av Punta Prima ligger de populära orterna Villamartin och Campoamor som erbjuder flera sevärdheter och aktiviteter. Här kan man spela golf på kända golfbanor som är öppna året om. Det finns även vandringsstråk som går genom kuperad terräng upp mot bergen som bjuder på en storslagen utsikt över kustlandskapet nedanför. Besöker man Punta Prima är det lätt att förstå varför många skandinaver väljer sig att bosätta här - här finns alla bekvämligheter, ackompanjerat av ett varmt klimat och underbara vyer. Välkommen till HusmanHagberg, din mäklare i Torrevieja för mer information om ditt nästa boende i Spanien!

I närheten

Avstånd till strand1.8 km
Avstånd till centrum0.75 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till pool0.03 km
Avstånd till mataffär0.75 km
Avstånd till hav1.8 km
Avstånd till shoppingcentrum0.75 km
Avstånd till sjukhus1.9 km
Avstånd till golfbana4.6 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
74 kvm
Lägenhet
Pris
€229,500
Driftskostnad
€1,496 / år
Driftskostnad, varav
Samfällighetsavgift
€1,200
Fastighetsskatt
€296
Kommentar
Övrig kostnad är fastighetsskatt (IBI). Kostnaderna för el och vatten är individuell. Kostnaderna kan komma att variera över tid.
Other cost is property tax (IBI). The costs for electricity and water are individual. The costs may vary over time.
Otro costo es el impuesto predial (IBI). Los costos de luz y agua son individuales. Los costos pueden variar con el tiempo.
Byggnad
Byggnadsår
2015
Energideklaration
Beställd

Karta

Punta Prima Orihuela Costa

Stilren lägenhet med två balkonger och takterrass med havsutsikt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg