230
MED3249F15C33D1494FA824B3BCE19A51CF

Nya lägenheter nära hamn och hav!

Nyproduktion

Lo Pagan, San Pedro del Pinatar

Nya lägenheter nära hamn och hav!

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerElegance
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta120.8 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolNej
TerrassJa

Pris: €225,950

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Detta nya lägenhetskomplex byggs ca 200m från stranden och hamnen i genuina Lo Pagán!

Med boytor mellan 98 kvm - 120 kvm så är bostäderna fördelade enligt följande: 4 rum och 3 eller 2 sovrum, 2 badrum, kök och stort vardagsrum. (Se planritningarna för komplett info)

Man kan även lägga till förråd och parkeringsplats till en extra kostnad.

Priser från 239.950 Euro beroende på våning.

Mar Menor - Europas största saltvattenslagun, är inte bara ett populärt område för spanjorerna, turister från hela världen har funnit vad vi vill kalla för Spaniens lilla pärla. Det behagliga klimatet gör att det året runt finns närodlade grönsaker och för mat- och vinälskaren är detta ett givet område.

Tack vare klimatet är detta också det perfekta området för dig som vill golfa, eller ägna dig åt bad- och vattenaktiviteter som t ex kite-surfing, segling, dykning eller kanot. Runt omkring de långgrunda stränderna och det stilla vattnet hittar ni små, pittoreska fiskebyar som verkligen visar en del av Spaniens fantastiska kultur.

Året runt är detta område livat men under sommarmånaderna växlar området kring Mar Menor upp, pulsen höjs, strandbyarna får mer än dubbelt så många besökare, restaurangerna, barerna och strandpromenadens gemytliga Chiringuitos blir fullsatta av besökare i alla de åldrar. På strandtorgen bjuds det upp till dans med livemusik, och marknaderna är ett måste att besöka.

Det mineralrika vattnet i Mar Menor sägs vara läkande, liksom de varma saltsjöarna i Lo Pagán med den helande leran som tillsammans bildar ett naturligt utomhus-SPA, tillgängligt för alla. Det har konstaterats att luften i det här området är laddat med joner som lindrar symptomen vid t ex astma, artros och psoriasis. I området kring saltsjöarna i Lo Pagán finns också ett professionellt spa som i sina behandlingar använder sig av vattnet och leran tack vare deras läkande effekter.

Under vintersäsongen passar sig området väl för dig som vill bekanta dig närmre med den lokala befolkningen. Här finns också en natur med utmärkta vägar för vandring och cykling.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

Avstånd till strand0.2 km
Avstånd till hav0.2 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
120.8 kvm
Lägenhet
Pris
€225,950

Karta

Lo Pagan San Pedro del Pinatar

Nya lägenheter nära hamn och hav!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg