230
MED297E09570EE746228D4D5D371530DB71

Nya prisvärda lägenheter nära golf

Nyproduktion

Villamartin, Orihuela Costa

Nya prisvärda lägenheter nära golf

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerEl Almanacer
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta76.27 kvm
Byggår2019
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €149,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Vi på HusmanHagberg är glada att kunna presentera detta nya projekt som ligger i PAU-8, en del av Villamartin på Orihuela Costa. De prisbelönta stränderna i Punta Prima och Playa Flamenca ligger i närheten tillsammans med det största köpcentret i provinsen, La Zenia Boulevard.

Residencial Amanecer VI består av lägenheter med 3 eller 2 sovrum och 2 badrum, vardagsrum/ matrum, kök med öppen planlösning, en generös balkong, parkering och förråd. Lägenheterna byggs med exklusiv finish!

Området är uppbyggd kring den stora gemensamma poolen, en separat pool finns även för barn samt stora och härliga trädgårdar. Till lägenheterna ingår även dubbelglas, elektriska jalusier, säkerhetsdörrar, förinstallation av luftkonditionering, en hiss anpassad för funktionshindrade, gemensamma utrymmen för avslappning och ett gym. Garageplats ingår också i köpet.

Priser från 147.900 Euro för en lägenhet med 3 rum och 2 sovrum upp till 212.900 Euro för en lägenhet med 4 rum och 3 sovrum. Det finns kvar lägenheter på markplan (Dessa har stora privata terrasser/trädgårdar), 1:a, 2:a och 3:e våningen med antingen söder, öst eller väst orientering.

I närområdet finns det världskända golfbanor vilket gör lägenheterna perfekta för uthyrning! Mataffärer samt närtjänster finns inom kort avstånd!

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

Avstånd till strand3.5 km
Avstånd till centrum1.5 km
Avstånd till golfbana0.5 km

Bilder

Fotomontag-Compl

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
76.27 kvm
Lägenhet
Pris
€149,000
Byggnad
Byggnadsår
2019

Karta

Villamartin Orihuela Costa

Nya prisvärda lägenheter nära golf

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg