230
MEDB0CD5C46227B48F4BAE186E3F947888F

Exklusiv villa med privat pool, takterrass och ett eftersökt läge

Altos de la Bahia - Torre del Moro, Torrevieja

Exklusiv villa med privat pool, takterrass och ett eftersökt läge

Fakta

TypVilla
ReferensnummerH390
Antal rum6
Antal sovrum5
Antal badrum4
Byggyta250 kvm
Tomt400 kvm
Byggår2014
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationUtförd
EnergiklassE

Pris: €698,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till denna fantastiska fristående villa i tre plan, balkong, takterrass med vidsträckt vy, privat pool och en stor rymlig tomt om ca 400 kvm. Tomten är lättskött och har underhållsfria rabatter, det finns även gott om plats för solstolar, grill, loungemöbler och annat man kan tänkas önska sig.

Villan har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, i det ljusa vardagsrummet hittar vi en separat matplats för sex personer och en sällskapsdel och tv möbel.

Barköket har en luftig känsla med goda förvaringsmöjligheter bakom vit skåpsexteriör och bra arbetsytor.

Huset är ca 250 kvm och har fem sovrum och fyra badrum fördelar på olika våningar. De flesta av rummen har ett generöst ljusflöde från väl tilltagna fönsterpartier.

Från takterrassen som har ett lugnt läge bjuds en härlig havsutsikt och det finns även plats för utemöbler och solstolar. Parkera bilen gör man på tomten.

Bostaden är utrustad med bland annat vattenburen golvvärme och air condition.

Precis intill bostaden finns all typ av service man kan tänkas behöva och ner till havet promenerar man på ca 10 minuter.

Sammanfattningsvis: En stilren villa med det lilla extra där det bara är att flytta rakt in och börja njuta.

Fastighetsskatt (IBI): 842 EUR/år
Byggår: 2014

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

Avstånd till strand0.45 km
Avstånd till flygplats45 km
Avstånd till mataffär0.7 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till shoppingcentrum3.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
5
Antal badrum
4
Byggyta
250 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2014
Energideklaration
Utförd
Energiklass
E
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
400 kvm

Karta

Altos de la Bahia - Torre del Moro Torrevieja

Exklusiv villa med privat pool, takterrass och ett eftersökt läge

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg