230
MED0DDD0EBB986A4628A535C397D5325E57

Modern nyproduktion med charmiga detaljer och gemensam terrass i Torrevieja

Nyproduktion

Torrevieja Stad, Torrevieja

Modern nyproduktion med charmiga detaljer och gemensam terrass

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerIntercosta Center
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta74 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass8 kvm

Pris: €189,000

Ansvarig mäklare

Varmt välkomna till denna moderna nyproduktion med charmiga detaljer och gemensam terrass i centrala Torrevieja. Lägenheterna har tre sovrum och två badrum samt en balkong i trevligt läge. Här bor du med närhet till havet, hamnen och fina stränder men också restauranger, caféer och affärer. I Torrevieja finns goda kommunikationer med buss och flygbuss till flygplatsen i Alicante.

Lägenheterna är välplanerade och har ett bra ljusflöde.

Priser från 149 000 euro (plus vat)

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

Avstånd till strand0.7 km
Avstånd till flygplats46 km
Avstånd till mataffär0.25 km
Avstånd till hav0.15 km
Avstånd till golfbana9.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
74 kvm
Lägenhet
Pris
€189,000

Karta

Torrevieja Stad Torrevieja

Modern nyproduktion med charmiga detaljer och gemensam terrass

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg