MED77F4B5F63BDD4DE2AE4E2DDFA7AD4654

Nya och moderna lägenheter med pool i Torrevieja

Nyproduktion

Torrevieja Stad, Torrevieja

Nya och moderna lägenheter med pool i Torrevieja

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerResidencial El mirador
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta63 kvm
Byggår2020
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €148,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkomna till soliga Torrevieja och till denna fantastiska nyproduktion!

Projektet består av 26 lägenheter på 9 våningar. Lägenheterna byggs av en byggherre som värdesätter kvalité framför kvantitet och använder bästa material för att uppnå högst standard.

Bostäderna har alla två sovrum och två badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong. De tre sista etagelägenheterna har privata takterrasser.

Boytorna är om 59 - 63 kvm, och balkongerna har ytor om 9 - 12 kvm. De privata takterrasserna har ytor om 62 - 69 kvm. I priser ingår parkeringsplats och förråd.

Bostadsområdet kommer vara inhägnat med ett gemensamt poolområde och tillgång garageparkering.

Priser från 124.000 euro

Beräknad färdigställande: Maj 2020.

Är du på jakt efter ett drömboende i Spanien, kan staden Torrevieja vid kusten Costa Blanca vara ett alternativ för dig. Här kan du njuta av sol och bad under större delen av året. Staden har cirka 102 000 invånare och ligger ungefär 50 kilometer söder om Alicante flygplats. Därifrån kan du enkelt ta dig in till staden med taxi eller bil. I Torrevieja finns något för alla; här har du närhet till golfbanor och det finns även en bred kulturscen bestående av olika gallerier och utställningar. Om du längtar efter storstadspulsen kan du smidigt ta bussen till storstadsområdet Elche. Sträckan mellan platserna är cirka 30 kilometer lång och bussbiljetterna är inte särskilt dyra.

Oavsett om du vill köpa lägenhet eller satsa på nyproduktion av ett hus, hittar du säkerligen något i din smak i Torrevieja. Strax söder om staden ligger även Skandinaviska skolan, så att flytta hit med barn är inga problem. En stor fördel med att bosätta sig i staden är den erbjuder ett brett utbud av shopping och bra närservice, samtidigt som du har nära till ännu större städer. Som en kontrast till stadslivet kan du njuta av bad och sol på flertalet stränder i området. Den mest centrala stranden heter Playa La Cura och det finns även naturliga simbassänger i närheten. För golfintresserade rekommenderas golfbanor såsom Villamartin eller Golf El Saler.

I Torrevieja finns ett brett utbud av aktiviteter som passar både vuxna och barn. Närheten till golf, bad och shopping gör staden till ett paradis för många. Stranden Playa Los Naufragos rekommenderas om du har barn med dig, då det är en strand med blå flagg. Från Torrevieja kan du besöka olika saltsjöar eller vattenparadiset Aquopolis som är populärt bland barnfamiljer. I närheten ligger också Alicantes största shoppingcenter La Zenia Boulevard. Här kan du handla allt från mat och apoteksvaror till kläder, skor och leksaker. Det moderna promenadstråket längs piren El Dique de Levante är 1,6 kilometer långt och leder ut till en fyr. Perfekt för en ljummen promenad på morgonen eller kanske för att njuta av solnedgången!

Välkomna att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till centrum1.6 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav1.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1.6 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
63 kvm
Lägenhet
Pris
€148,000
Byggnad
Byggnadsår
2020

Karta

Torrevieja Stad Torrevieja

Nya och moderna lägenheter med pool i Torrevieja

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg