230
MED37533E84C5164F4CA324600AA97F2779

Välplanerade och nyproducerade lägenheter med poolområde i charmiga Villamartin

Nyproduktion

Villamartin, Orihuela Costa

Välplanerade och nyproducerade lägenheter i Villamartin

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerVillacosta Club
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta89 kvm
HissNej
ParkeringGarage och förråd
Balkong26 kvm
PoolJa
Terrass64 kvm

Pris: €186,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till Villa costa Club och dessa välplanerade lägenheter, här byggs totalt 34 bostäder med två sovrum och två badrum med privat rymliga terrasser.
Lägenheterna är byggda med hög standard och god kvalité, här finns golvvärme och glasskärmar i badrummen och kanaler för luftkonditioneringen. I projektet Villa Costa Club (terrasslägenheter) kommer det finnas ett stort trädgårdsområde med palmer och olika växter, pool och jacuzzi.

Här bor du i charmiga Villamartin, ett attraktiv läge omgiven av tre riktigt bra golfbanor (Villamartin, Las Ramblas och Campoamor) och med fantastisk utsikt över Medelhavet.

Priser från 181 000 euro (plus skatt)
I priset ingår garageplats och förråd.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Villamartin som ligger strax söder om Playa Flamenca är ett mycket attraktivt område sedan många år för oss svenskar. Det är ett vackert, trivsamt och väletablerat område med en blandning av villor, radhus och lägenheter samt ett stort utbud av restauranger och caféer. Det finns ett flertal mindre shoppingcenters som erbjuder den service du behöver, oftast på gångavstånd.
Närheten till de fyra populära golfbanorna Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas är ingen nackdel för den som gillar att spela golf. Ett flertal stränder finns på 5–10 minuters bilväg bort såsom Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig och Campoamor - med andra ord ett stort antal möjligheter att njuta av Medelhavets vågor och sanddynor.

I närheten

Avstånd till centrum3 km
Avstånd till hav3.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
89 kvm
Lägenhet
Pris
€186,000

Karta

Villamartin Orihuela Costa

Välplanerade och nyproducerade lägenheter i Villamartin

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg