230
MEDBEB173BA902045BE8AB23E7576B84D06

Nya välplanerade lägenheter med uteplatser och ett stort gemensamt poolområde

Nyproduktion

Playa Flamenca, Orihuela Costa

Nya välplanerade lägenheter med ett stort gemensamt poolområde

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerFlamenca Village
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta162 kvm
Byggår2021
HissJa
ParkeringParkeringsplatser
Balkong23 kvm
PoolJa
Terrass63 kvm

Pris: €259,200

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson


Varmt välkommen till fas 2 av otroligt populära Flamenca Village som ligger i charmiga Playa Flamenca. Här bor du med ett fantastiskt läge med närhet till fina stränder, stort köpcentrum, affärer, restauranger och en utmärkt anslutning till motorvägen AP-7.

Här bor du i en mysig miljö och i bostäder med en genomtänkt planlösning och generösa gemensamhetsområden.

Liksom i föregående fas erbjuder den andra fasen, som slutför projektet, stora trädgårdar, promenadvägar och även cykelbanor. Dess design inkluderar fasader med mycket växtlighet med stora planterings- och blommlådor med inhemsk flora, fontäner, pool med integrerad chill out lounge, jacuzzi och vattenområde för barnen. Ett gym med stora fönster med utsikt över poolen, träningsrum och bastu kompletterar den omfattande listan av bekvämligheter.

Priser från 185 000 euro (plus skatt)
Planerat färdigställande: Juli 2021

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Ett liv och boende i Orihuela Costa:
Orihuela Costa ligger i Alicanteprovinsen och har på senare tid kommit att bli ett populärt resmål för turister och utlandssvenskar. Här finns kilometervis med vackra varierande stränder och höga vackra klippor, vilket gör kusten till en av de populärare på Costa Blanca. En mycket populär strand som ligger i närheten är Playa Flamenca och norr om stranden ligger välkända Punta Prima, den nordligaste punkten i Orihuela Costa. Punta Prima anses enligt många vara "hjärtat av det vackra". Förutom vackra stränder finns det även mycket restauranger, caféer och barer. En fördel med Orihuela Costa är att det finns bra förbindelser. Det tar ungefär en timme med bil till Alicante flygplats och vill du åka kommunalt finns det bra buss- och tågförbindelser mellan de större orterna.

Köpa bostad i Orihuela Costa:
Det finns många bostäder till salu i Orihuela Costa samtidigt som det blir allt mer populärt för svenskar att köpa hus och lägenheter i Spanien. Orihuela Costa har nyligen blivit känt för turister så det är ännu inte riktigt så populärt som andra välkända områden i Spanien, vilket är positivt. Här kan du njuta av en vacker kuststräcka utan att behöva trängas med allt för många människor. Varför det på senare tid blivit mer populärt, för framför allt svenskar, är bland annat för att den Skandinaviska skolan ligger i närheten, vilket underlättar för den som flyttar med barn. Dessutom har området golfbanor i världsklass så är du golfintresserad är området definitivt något för dig. Det finns flera populära golfbanor vid kusten, Real Club de Golf Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas.

Orihuela Costa erbjuder härliga stränder och fantastisk golf:
Det finns mycket att se och upptäcka i Orihuela Costa samt en hel del aktiviteter som passar bra för familjer. Det finns även många butiker, barer och restauranger utspridda över hela Orihuela Costa. Dessutom finns det bra shoppingcenter för den som vill shoppa loss. Förutom vackra stränder är golfen en av anledningarna till varför turister väljer att bosätta sig i just Orihuela Costa. I området finns många exklusiva golfklubbar som bland annat Villamartin och den mest populära golfbanan är Campoamor, som är en mycket vacker bana med många svepande hål. Det finns även många områden att bo i längst den vackra kuststräckan, man kan välja på äldre charmiga bostäder eller nyproduktion och om man vill bo centralt eller i lugnare mer avskilda områden.

I närheten

Avstånd till strand0.75 km
Avstånd till centrum0.15 km
Avstånd till flygplats60 km
Avstånd till mataffär0.15 km
Avstånd till hav0.75 km
Avstånd till shoppingcentrum0.7 km
Avstånd till golfbana3.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
162 kvm
Lägenhet
Pris
€259,200
Byggnad
Byggnadsår
2021

Karta

Playa Flamenca Orihuela Costa

Nya välplanerade lägenheter med ett stort gemensamt poolområde

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg