230
MED1C5B9ED65F5C4D8C9D2FE5C9534DC0B6

Nyproduktion med gemensam pool på takterrassen beläget nära stranden

Nyproduktion

Torrevieja Stad, Torrevieja

Nyproduktion med gemensam pool på takterrassen beläget nära stranden

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerEdificio Polonia
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta83.95 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €139,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkomna till denna nyproduktion i centrala Torrevieja

I centrum av Torrevieja, precis intill Playa Los Locos ligger detta nya projekt. Byggnaden kommer ha 6 våningar, de två sista våningarna är takvåningar med privata takterrasser. Bostäderna har 2 eller 3 sovrum och 2 badrum och balkonger. Boytorna varierar mellan 73 kvm - 148 kvm. På sista våningen finns takterrasserna och hittar vi även ett område med ett gemensamt poolområde att njuta av.

Parkeringsplatser finns i i garageområdet och bottenvåningen är ett kommersiellt utrymme. De senaste byggmaterialen används i utförandet av dessa bostäder. I priset ingår golvvärme i badrummen samt förinstallation av A/C.

Här är man omgiven av alla nödvändiga tjänster och 150 meter från stranden Los Locos i Torrevieja, en idealisk plats att njuta av gott väder, fritid och avkoppling!

Priser från 139 900 euro (plus skatt)

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg.

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

Avstånd till strand0.15 km
Avstånd till hav0.15 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
83.95 kvm
Lägenhet
Pris
€139,900

Karta

Torrevieja Stad Torrevieja

Nyproduktion med gemensam pool på takterrassen beläget nära stranden

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg