230
MED89575C5167EF46AB9236B8D8C9D50A42

Välplanerade lägenheter med stora uteplatser i mysiga Villamartin

Nyproduktion

Villamartin, Orihuela Costa

Välplanerade lägenheter med stora uteplatser i mysiga Villamartin

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerSoleil
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta83 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
Terrass65 kvm

Pris: €293,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till moderna och stilrena Soleil i populära Villamartin. Här bor du med fina grönområden som påminner om en oas mitt i en öken.

Den ursprungliga designen på byggnaderna om fyra våningar kombinerar modern arkitektur med de material av höga kvaliteer. Här byggs lägenheter med två eller tre sovrum, genomgående stora fönster som ger ett stort och fint ljusinsläpp.

Förutom rymliga terrasser med soliga söderlägen, har lägenheterna i markplan färdiga trädgårdar medan takvåningarna har rymliga solarier i trevliga lägenet.

En stor gemensam pool med en jacuzzi, är utan tvekan två av de bästa detaljerna på detta område. Dess läge i centrum av urbaniseringen gör det perfekt tillgängligt för alla som äger ett boende i Soleil och är också omgivet av grönområden.

Enligt uppgift från byggherren kommer poolen att vara öppen året runt.

Priser från 169 000 EUR (plus skatt)

Varmt välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg för mer information eller för att boka en visning, vi finns här för dig.

Villamartin som ligger strax söder om Playa Flamenca är ett mycket attraktivt område sedan många år för oss svenskar. Det är ett vackert, trivsamt och väletablerat område med en blandning av villor, radhus och lägenheter samt ett stort utbud av restauranger och caféer. Det finns ett flertal mindre shoppingcenters som erbjuder den service du behöver, oftast på gångavstånd.
Närheten till de fyra populära golfbanorna Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas är ingen nackdel för den som gillar att spela golf. Ett flertal stränder finns på 5–10 minuters bilväg bort såsom Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig och Campoamor - med andra ord ett stort antal möjligheter att njuta av Medelhavets vågor och sanddynor.

I närheten

Avstånd till strand3.5 km
Avstånd till centrum2.1 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav3.5 km
Avstånd till shoppingcentrum2.1 km
Avstånd till golfbana1.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
83 kvm
Lägenhet
Pris
€293,000

Karta

Villamartin Orihuela Costa

Välplanerade lägenheter med stora uteplatser i mysiga Villamartin

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg