230
MED291883315E4A4884ACD530767F22F541

Exklusiva villor i det populära golfparadiset La Manga Club i södra Murcia

Nyproduktion

La Manga

Fantastiska villor i femstjärniga La Manga Resort

Fakta

TypVilla
ReferensnummerLa manga club villas
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta118 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €565,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Här finner ni möjligheten till att bygga ditt drömhus på La Manga Clubs vackra tomter. La Manga Club är ett av Europas bästa golfresort. La Manga Club har fått olika utmärkelser. Detta är området för er som föredrar att bo i vacker natur och för er som vill ha närhet till aktiviteter som La Manga Club erbjuder.

Här finns bl.a. 28 tennisbanor, fantastisk golfbana, fotbollsanläggning väl besökt av olika landslag, SPA m.m. Här finns hög säkerhet med bevakning dygnet runt med egen ambulans och brandkår.

La Manga är beläget i södra Murcia / Costa Cálida och har utsikt över vatten och grönområden. Det är makalöst vacker natur i detta område.

Inom en radie av 15 minuters biltur har du bl.a. naturreservatet Calblanque med sina fina naturstrand, de kända stränderna längs La Manga som erbjuder bad både i Mar Menor och i Medelhavet, Cabo de Palos med sina fina restauranger och ultimat för snorkling samt den kulturrika romarstaden Cartagena för den som söker stadspuls.

Villorna byggs vid köp med ett totalt leveranspris från ca 565 000 Euro

Kontakta oss så berättar vi mer!

I närheten

Avstånd till centrum2 km
Avstånd till hav2 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
118 kvm

Karta

La Manga

Fantastiska villor i femstjärniga La Manga Resort

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg