Cecilia Martinsson

Hemma överallt i Altea

Din mäklare i Altea

Kontakta mig

Cecilia Martinsson

Internationell jurist med jurist kandidatexamen från Uppsala Universitet och flera juristexamen från Storbritannien bl.a. en solicitor-examen från Westminster University i London. Efter att ha jobbat åt EU-institutioner, myndigheter och internationella advokatbyråer under flera års tid valde jag att satsa på mäklaryrket i Spanien.

Efter tre år i branschen var det dags att ta nästa steg tillsammans med HusmanHagberg och öppna ett kontor i Altea. Mina ledord är transparens, ärlighet och professionalism och mina mål är att kunna ge kunderna en excellent service och trygghet före, under och efter köpeprocessen.

Cecilia Martinsson

Franchisee / Real estate agent

+34 652 799 942

cecilia.martinsson@husmanhagberg.com

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2306