Gabriel Karleving

Hemma överallt i Alicante

Din mäklare i Alicante

Kontakta mig

Gabriel Karleving

Gabriel Karleving

Parental leave / Franchisee

API nº 568. ANAI nº 881. RAICV881.

Alicante

svdeen

Jag bor sedan 2016 i det charmiga och autentiska området Mar Menor, ca 50 minuter med bil söder om Alicante flygplats. Jag arbetar mestadels på kontoret i La Zenia här på Costa Blanca men eftersom jag även ansvarar för ett kontor i Nerja på Costa del sol så kan ni träffa mig även där. Dagligen arbetar jag med att utveckla den typ av service och rutiner som du som köpare, säljare eller bosatt här i Spanien kan tänkas behöva. För mig är det viktigt att ditt behov som kund och dina önskemål får största fokus hela vägen. Det handlar ändå om just ditt drömhem i solen, inte mitt.

Våra mäklare gör sitt bästa för att hjälpa dig som kund att hitta just den drömplatsen oavsett om det är en lägenhet, ett radhus, en villa eller en gård på landet du drömmer om. Du som kund ska känna dig trygg med oss oavsett.

Vill du besöka två av mina favoritplatser så är Cabo de Palos och Cartagena väl värda ett eller flera besök. Cabo de Palos är en liten charmig fiskeby med ett fantastiskt utbud av restauranger. Här har kan man njuta av dramatiska klippor på ena sidan byn och fantastiska stränder på andra. Cartagena är en gammal romersk hamnstad, där man i vissa delar verkligen kan känna igen romarrikets historia. Promenera längs marmorprydda gator, ta en kaffe i en gränd och titta på allt folk som passerar.

Ser fram emot att träffa er och visa Spanien.