Johan Sandberg

Hemma överallt i Alicante

Din mäklare i Alicante

Kontakta mig

Johan Sandberg heter jag och arbetar som real estate agent på HusmanHagbergs kontor i La Zenia. Jag och min familj köpa först en semesterlägenhet på Costa Blanca men efter ett tag insåg vi att vi vill leva detta liv året runt, så vi bestämde oss för att flytta ner på heltid, ett beslut vi inte har ångrat. 

I mitt arbete som mäklare på kontoret i La Zenia/Torrevieja hjälper jag dig som köpare att hitta det perfekta boendet utifrån dina krav och önskemål, oavsett om det är ett semester- eller åretruntboende eller som en investering för uthyrning. Jag bor på Orihuela Costa och känner väl till områdena kring Villamartin, Los Dolses, Cabo Roig och Playa Flamenca men är hemma överallt på södra Costa Blanca och ner på Costa Calida. 

Kontakta mig idag så hjälper jag dig att hitta ditt drömboende i Spanien! 

Johan Sandberg

Real estate agent

+46 73 022 02 08

johan.sandberg@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2024 HusmanHagberg - v 2.46.9