Karin Mattsson

Hemma överallt i Alicante

Din mäklare i Alicante

Kontakta mig

1993 flyttade jag till Madrid för att studera på universitetet. Det skulle bli ett år men jag ville stanna så det blev två år. Men 1999 flyttade jag tillbaka till Spanien, denna gång till Murcia och denna region har jag varit kvar sedan dess. Jag har under dessa år arbetat som mäklare både hos byggherrar och mäklarföretag men jag har även drivit eget.

2003 flyttade jag till Los Alcázares, en gammal fiskeby med mycket charm som ligger ca 50 minuter med bil söder om Alicante flygplats. Här finns en underbar blandning av nytt och gammalt, många olika nationaliteter men utan att förlora sin gedigenhet. Los Alcázares är bland annat känt för sin strandpromenad, den goda matet och lagunen Mar Menor.

Vårt kontor hittar ni mitt i hjärtat av byn, bara ett stenkast från stranden. För mig är det viktigt att ditt behov som kund, vare sig du är köpare eller säljare får den bästa servicen och att dina önskemål får största fokus hela vägen. Lokalkännedom, kulturen, traditionerna och språket är en viktig del i resan att hitta ditt drömboende.

Vårt team av mäklare gör sitt bästa för att hjälpa dig som kund att hitta just den drömplatsen oavsett om det är en lägenhet, en villa, en gård på landet eller ett radhus du drömmer om. Det viktiga för oss är att du som kund känner dig trygg och väl omhändertagen. Murcia har mycket att erbjuda, som region men även som stad. Här finns oändliga stränder, städer med tusenårig historia, bergsbyar och så otroligt mycket mer.

Välkomna!