Kateryna Tereshchenko

Hemma överallt i Alicante

Din mäklare i Alicante

Kontakta mig

Kateryna Tereshchenko

Trevligt att träffas, jag heter Kateryna. Resor har alltid varit ett av mina stora intressen och det har gjort att hag har rest runt och sett mycket, det gjorde jag hittade den bästa platsen att bo och arbeta på - södra Costa Blanca. Detta är en plats där jag och min familj verkligen kan njuta av livet. 

Jag har flera års erfarenhet som mäklare och intagare, dessa år har hjälpt mig att alltid prioritera mina kunder, att hålla en hög standard samtidigt som jag har integritet och arbetsmoral. Jag är uppmärksam på detaljer och med fokus på en rättvis, men ändå vass förhandling för att ge dig som köpare eller säljare en bra affär. 
Utbildning och erfarenhet inom design i kombination med entusiasm, passion, en stark drivkraft och fantasi inspirerar mig att hjälpa dig att hitta det bästa hemmet för dig eller som en framgångsrika investeringen. 

Jag talar engelska, spanska, ryska och ukrainska. Jag ser fram emot att dela med mig av mina favoritplatser och ställen här i Spanien, allt från trevliga middagsrestauranger och caféer, utflyktsmål med familj och vänner samt för lugna eller äventyrliga dagarna. Kontakta mig, så hjälper jag dig att köpa eller sälja ditt boende i Spanien! 

Kateryna Tereshchenko

Real estate agent / Listing agent

+34 692 724 477

kateryna.tereshchenko@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2024 HusmanHagberg - v 2.46.7