Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Estepona

Välkommen till Estepona 

Välkommen till Estepona på Costa del Sol och till oss på HusmanHagberg. Oavsett om du letar efter ditt drömboende i Estepona eller överväger att sälja din fastighet på Costa del Sol, finns våra erfarna mäklare här för att assistera dig. Vi strävar efter att vara ditt naturliga val när du väljer en mäklare. Vår främsta prioritet är att du som kund ska få professionell service och en säker upplevelse. Våra fastighetsmäklare besitter djup lokal kännedom och har lång erfarenhet av den spanska solkusten. 

Att leva och bo i Estepona 

Den charmiga kuststaden Estepona, belägen cirka 33 kilometer söder om Marbella, erbjuder en genuin spansk atmosfär med långa sandstränder, en fiskehamn och närhet till flera golfbanor såsom Valle Romana Golf och Estepona Golf. Sammanlagt finns det omkring 30 golfbanor i området. 

Resan till Malagas flygplats är 84 kilometer och till Gibraltars flygplats är det 45 kilometer. Det är enkelt att nå staden med direktbussar från båda flygplatserna. Om du vill veta mer om Estepona eller något av våra andra områden, hittar du ytterligare information här.

Vi finns här för dig – före, under och efter hela bostadsaffären. För oss innebär en nöjd kund en framgångsrik affär! Du är välkommen att besöka vårt mäklarkontor för en kopp kaffe så hjälper vi dig på bästa sätt!

Besöksadress

  • Urb Doña Lola 26, 29649 Calahonda, Mijas Costa
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Urb Doña Lola 26, 29649 Calahonda, Mijas Costa
  • Besök oss på

Våra bostäder

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn