Patrik Jägmo

Hemma överallt i Estepona

Din mäklare i Estepona

Kontakta mig

Jag heter Patrik Jägmo och är Franchisetagare av HusmanHagberg Mijas / Marbella / Estepona och har jobbat som mäklare på Solkusten sedan 2018.

Efter många år som VD/IT-entreprenör i Sverige flyttade jag 2018 till Spanien och Solkusten för andra gången. Jag bodde som ung i hamnen i Estepona samt i en by utanför Sevilla i flera år. År 2004 köpte jag min första lägenhet i Nueva Andalucia.

Mitt arbetsliv började med att under 3 år producera kräftor i Spanien, Kina och Kalifornien i USA. 1994 började jag studera vid systemvetenskaplig linje på högskolan. Mellan 1998 -2018 drev jag framgångsrikt IT-bolag inom olika nischer.

På fritiden umgås jag med familjen och våra hundar samt spelar padel så fort jag får möjlighet.

Spanien har alltid varit ett andra hem för mig och jag älskar den internationella känslan vi har på Solkusten. Jag har ett stort intresse för byggnation och inredning och jag har lätt för att se lösningar och helheter.

Med min erfarenhet från försäljning, projekt, problemlösning i kombination med fokus på att kunden skall vara nöjd kommer jag ge dig bästa service oavsett om det gäller köp eller sälj av fastighet här på Costa del Sol.

Patrik Jägmo

Franchisee/Real estate agent

+34 611 071 521

patrik.jagmo@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn