Patrik Jägmo

Hemma överallt i Fuengirola

Din mäklare i Fuengirola

Kontakta mig

Patrik Jägmo

Jag heter Patrik Jägmo och är Franchisetagare av HusmanHagberg Mijas / Marbella / Estepona och har jobbat som mäklare på Solkusten sedan 2018.

Efter många år som VD/IT-entreprenör i Sverige flyttade jag 2018 till Spanien och Solkusten för andra gången. Jag bodde som ung i hamnen i Estepona samt i en by utanför Sevilla i flera år. År 2004 köpte jag min första lägenhet i Nueva Andalucia.

Mitt arbetsliv började med att under 3 år producera kräftor i Spanien, Kina och Kalifornien i USA. 1994 började jag studera vid systemvetenskaplig linje på högskolan. Mellan 1998 -2018 drev jag framgångsrikt IT-bolag inom olika nischer.

På fritiden umgås jag med familjen och våra hundar samt spelar padel så fort jag får möjlighet.

Spanien har alltid varit ett andra hem för mig och jag älskar den internationella känslan vi har på Solkusten. Jag har ett stort intresse för byggnation och inredning och jag har lätt för att se lösningar och helheter.

Med min erfarenhet från försäljning, projekt, problemlösning i kombination med fokus på att kunden skall vara nöjd kommer jag ge dig bästa service oavsett om det gäller köp eller sälj av fastighet här på Costa del Sol.

Patrik Jägmo

Franchisee/Real estate agent

+34 611 071 521

patrik.jagmo@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v 2.42.4