Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Fuengirola

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Fuengirola

Söker du mäklare i Fuengirola? Då vi alla som jobbar som på HusmanHagberg Fuengirola är permanent boende i Costa del sol har vi svar på det flesta frågorna gällande att flytta ner permanent, eller om du vill hitta ditt andra boende i värmen. Att köpa i Spanien kan te sig väldigt olikt mot Sverige, därför är det viktigt att kunna luta sig mot någon som redan gjort samma resa själv både i sitt arbete och privat. Vi har idag upparbetade samarbetspartners för att underlätta för just dig och underlätta kundresan.

Att köpa bostad i Fuengirola

I vårt närområde finns det en stor variation på typer av områden, alla med olika karaktär med sina olika fördelar. Vill du veta mer om lägenheter till salu i Fuengirola alternativt är nyfiken på nyproduktion så finns vi här för dig. Våra erfarna mäklare finns med dig hela vägen när du vill köpa lägenhet eller bostad i Fuengirola. Kommer du pendla ofta så är tåget ett uppskattat sätt att ta sig till och från flygplatsen. Linjen C1 går mellan Málaga och Fuengirola, det stannar till vid flygplatsen och trevliga områden som tex Torremolinos, Benalamaden och Los Boliches.

In till den växande staden Malaga tar du dig enkelt via bil eller tåg. I Mijas Costa har du idyllen som för många är en riktigt mysig strandby vid havet, en by som sakta breder ut sig på grund av sin popularitet. Har ni barn så planera i god tid er ansökan till Svenska skolan. Fuengirola stad har precis lanserat planer för att renovera och utöka kapaciteten på marinan, detta kommer skapa ännu mer attraktionskraft till området när den står klar.
Nästan vid foten av slottet Sohail, som är värt ett besök i sig, finner du det uppskattade shoppingområdet Miramar. Här finns allt du behöver inhandla till din nya bostad eller i klädväg. Annars finns alltid Ikea vid Plaza de Mayor en kort biltur bort. Vi får ofta frågan om närmaste golfbana, svaret är mer vilken du vill välja då det finns ett otroligt utbud. Bara för att nämna några så har vi Mijas Golf, El Chaparall och Calanova golf club inom en kort biltur.

Att köpa lägenhet eller hus i Costa del sol/Fungeriola/Mijas

För förstagångsköparen kan det te sig lite annorlunda att göra en bostadsaffär i Spanien mot ett vanligt bostadsköp i Sverige. Där har du en mäklare när du säljer, eller köper en bostad. Här i Spanien jobbar vi som din köpmäklare, vi är ett stöd genom hela processen. Vi förklarar skillnader, saker som är uppenbara för vissa med svåra för andra att förstå. Vi kommer med goda råd och saker som är värt att tänka på. Efter flera hundra bostadsaffärer har vi bred erfarenhet av vad för frågor som kan uppstå när du ska köpa en bostad. Vi gör allt för att göra din köpresa så bekväm och enkel som möjligt.

Besöksadress

  • Urb Doña Lola 26, 29649 Calahonda, Mijas Costa
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Urb Doña Lola 26, 29649 Calahonda, Mijas Costa, Spanien
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra områden

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn