Simon Nordquist

Hemma överallt i Fuengirola

Din mäklare i Fuengirola

Kontakta mig

Simon Nordquist

Jag är född och uppvuxen i Strömstad på västkusten har jobbat som fastighetsmäklare 2004. Efter att ha spenderat flera semestrar på Costa del Sol förälskade vi oss i området, livsstilen och klimatet, så 2015 tog jag och min familj, steget och flyttade ner till Costa del Sol på heltid den första tiden bodde vi i Fuengirola men sen ett par år är vi boende i Riviera del Sol, MIjas Costa.

Jag har under åren här på Costa del Sol haft möjligheten att jobba längs hela kusten och kan hjälpa er med era frågor oavsett om de gäller Estepona, Marbella, Fuengirola eller Mijas Costa. Varje område har sina fördelar och charm . Jag hjälper er gärna att hitta vilket område som passar er och era behov bäst, kanske vill ni ha möjlighet till uthyrning eller som ett andra hem till familjen.

En sak jag lärt mig under alla år som mäklare är att sätta kunden i fokus oavsett om de ska köpa eller sälja. En av fördelarna med mitt yrke är när jag får möta både nya och gamla kunder och se att de njuter lika mycket av livet här på kusten som jag och min familj gör. Välkommen att kontakta mig för alla möjliga frågor om boende i Spanien!

Simon Nordquist

Real estate agent

+34 681 611 902

simon.nordquist@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2024 HusmanHagberg - v 2.45.4