Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Murcia

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Murcia

Letar du efter ditt nya drömboende i Spanien eller funderar du på att sälja ditt hus eller lägenhet i Murcia? Oavsett så är du varmt välkommen till oss på HusmanHagberg Murcia och Costa Calida, våra erfarna mäklare finns här för att hjälpa dig genom både köp- och säljprocessen.

Vi på HusmanHagberg vill vara det självklara valet när du ska välja mäklare i Murcia och Costa Calida. Fastighetsmäklarna på vårt mäklarkontor i Murcia har tillsammans många års erfarenhet av bostadsmarknaden kring Murcia och Mar Menor. Du som kund är vårt fokus och vi strävar alltid efter att erbjuda en professionell mäklartjänst med hög service, oavsett om du ska sälja eller köpa hus eller lägenhet i Murcia.

Att köpa och sälja hus eller lägenhet i Murcia

På Costa Calida, kring Murcia och Mar Menor finns ett stort utbud av bostäder. Våra mäklare och intagare finns på plats för att svara på dina frågor, berätta mer om marknaden och hur vi bäst hjälper dig med din nästa bostadsaffär. Det spelar ingen roll om du letar efter ett nyproducerat boende med ett stort poolområde, en fristående villa med privat pool, ett radhus i charmiga kvarter eller om du önskar få en värdering av ditt nuvarande boende och rådgivning hur vi bäst går vidare i processen. Våra kunniga mäklare finns här för dig!

På Costa Calida finns många fina stränder, mysiga promenadvägar och välskötta golfbanor. Det finns även ett stort utbud av charmiga caféer och populära restauranger. Vi delar gärna med oss av våra bästa tips och rekommendationer, allt för att din vistelse i området ska bli så bra som möjligt.

Vi på HusmanHagberg finns här för dig genom hela processen, från första kontakt till att lagfarten är skriven hos notarien. Även efter ditt köp eller försäljning är du självklart välkommen in på vårt kontor för en kopp kaffe och en pratstund.  Tveka inte att kontakta oss om du letar mäklare i Murcia.

Costa Calida, en kust med det lilla extra

På Costa Calida finns något för alla, oavsett om du söker ett lugnt område med närhet till naturen eller storstadskänsla med restauranger och nattliv. För den som söker storstadskänsla finns städerna Murcia och Cartagena medan den golfintresserade troligen trivs i Los Alcázares. Den som söker en mindre by med genuin känsla kan trivas i Santiago de la Ribera medan den shoppingsugna vill vara nära det stora köpcentrumet Parque Mediterráneo.

Att ta sig till Murcia och Mar Menor på Costa Calida

Varje dag går det flera direktflyg från Arlanda och Landvetter till flygplatsen i Alicante, fler mindre flygplatser har även börjat flyga sträckan vilket gör att det blir allt enklare att ta sig till Spanien. Från Alicante-Elche flygplats tar det med egen bil ungefär en timme att ta sig till områden kring Mar Menor, det finns även möjlighet att välja flygbuss eller taxi.

Välkommen att kontakta v¨åra fastighetsmäklare på kontoret i Murcia när du vill sälja eller köpa bostad i Murcia med omnejd!

Besöksadress

  • Avenida trece de Octubre 10, 30710 Los Alcázares
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:30-17:00

Postadress

  • Avenida trece de Octubre 10, 30710 Los Alcázares
  • Besök oss på

Våra bostäder

Träffa våra franchisetagare

Kontakta oss gärna om du har frågor om att köpa eller sälja en fastighet i Spanien.

Gabriel Karleving

Gabriel Karleving

Parental leave / Franchisee

API nº 568. ANAI nº 881. RAICV881.

Murcia

svdeen

Våra områden

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn