Kateryna Tereshchenko

Hemma överallt i Murcia

Din mäklare i Murcia

Trevligt att träffas, jag heter Kateryna. Resor har alltid varit ett av mina stora intressen och det har gjort att hag har rest runt och sett mycket, det gjorde jag hittade den bästa platsen att bo och arbeta på - södra Costa Blanca. Detta är en plats där jag och min familj verkligen kan njuta av livet. 

Jag har flera års erfarenhet som mäklare och intagare, dessa år har hjälpt mig att alltid prioritera mina kunder, att hålla en hög standard samtidigt som jag har integritet och arbetsmoral. Jag är uppmärksam på detaljer och med fokus på en rättvis, men ändå vass förhandling för att ge dig som köpare eller säljare en bra affär. 
Utbildning och erfarenhet inom design i kombination med entusiasm, passion, en stark drivkraft och fantasi inspirerar mig att hjälpa dig att hitta det bästa hemmet för dig eller som en framgångsrika investeringen. 

Jag talar engelska, spanska, ryska och ukrainska. Jag ser fram emot att dela med mig av mina favoritplatser och ställen här i Spanien, allt från trevliga middagsrestauranger och caféer, utflyktsmål med familj och vänner samt för lugna eller äventyrliga dagarna. Kontakta mig, så hjälper jag dig att köpa eller sälja ditt boende i Spanien!