Ewa Nyström

Hemma överallt i Murcia

Din mäklare i Murcia

Kontakta mig

Ewa Nyström

Ewa Nyström

Property consultant

Real estate agent

Murcia

sven

Jag har världens roligaste jobb!

Jag köpte mitt hus i Torrevieja 2012 och fick i samband med det arbete som säljare och fastighetsförmedlare här på Costa Blanca. Med stort engagemang och förtroende har jag förmedlat villor, lägenheter och radhus här pa° Costa Blanca & Costa Calida sedan 2013. Jag arbetar bland annat i Rosaleda, La Mata, Torrevieja stad, Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Torre de La Horadada, Lo Pagan, Santiago de La Ribera och Los Alcazares för att nämna några områden.

På min fritid blir det både paddel och härliga promenader längs den underbara kusten. Jag älskar detta klimat som är väldigt hälsosamt tack vare saltsjöarna som producerar nyttiga joner i luften. Personer med Psoriasis, Artros, hjärtproblem mm mår värdigt bra i denna underbara region. Sedan har vi också matkulturen, eftersom jag älskar god vällagad mat är detta ett riktigt mat mecca, med alla underbara färska grönsaker, fisk och skaldjur.

Med glädje och entusiasm så förmedlar jag denna känsla till mina trevliga kunder och har mycket lätt att hitta rätt fastighet till rätt kund. Ser fram emot en kontakt så att jag får möjlighet att hjälpa just dig att hitta din Drömbostad i underbara Spanien.