Ewa Nyström

Hemma överallt i Murcia

Din mäklare i Murcia

Kontakta mig

Jag har världens roligaste jobb!

Jag köpte mitt hus i Torrevieja 2012 och fick i samband med det arbete som säljare och fastighetsförmedlare här på Costa Blanca. Med stort engagemang och förtroende har jag förmedlat villor, lägenheter och radhus här pa° Costa Blanca & Costa Calida sedan 2013. Jag arbetar bland annat i Rosaleda, La Mata, Torrevieja stad, Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Torre de La Horadada, Lo Pagan, Santiago de La Ribera och Los Alcazares för att nämna några områden.

På min fritid blir det både paddel och härliga promenader längs den underbara kusten. Jag älskar detta klimat som är väldigt hälsosamt tack vare saltsjöarna som producerar nyttiga joner i luften. Personer med Psoriasis, Artros, hjärtproblem mm mår värdigt bra i denna underbara region. Sedan har vi också matkulturen, eftersom jag älskar god vällagad mat är detta ett riktigt mat mecca, med alla underbara färska grönsaker, fisk och skaldjur.

Med glädje och entusiasm så förmedlar jag denna känsla till mina trevliga kunder och har mycket lätt att hitta rätt fastighet till rätt kund. Ser fram emot en kontakt så att jag får möjlighet att hjälpa just dig att hitta din Drömbostad i underbara Spanien.

Ewa Nyström

Real estate agent

+46 72 506 88 00

ewa.nystrom@husmanhagberg.com

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2369