Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

* Obligatoriska uppgifter

Välkommen till Nerja!

Välkommen till Nerja och oss på HusmanHagberg. Letar du efter ditt hem i solen eller kanske ska du sälja ditt boende? Våra erfarna mäklare på kontoret i Nerja finns här för att hjälpa dig. Du som kund är vårt största fokus och vi vill att du får en trygg upplevelse och ett professionellt bemötande.

Våra mäklare har god lokalkännedom och mångårig erfarenhet av Nerja och denna del av Costa del Sol. Vi delar gärna med oss av våra tips på det mysiga och okända caféet, restaurangen som är värd ett extra besök eller på genvägen till närmsta mataffär och den finaste stranden. Behöver du hjälp att få kontakt med en hantverkare, en bankkontakt eller en jurist så delar vi gärna med oss av vårt stora kontaktnät.

Att köpa hus eller lägenhet i Nerja

Nerja har ett fantastiskt läge invid Medelhavet och det finns många vackra stränder och badvikar. Mest känd är den stora Playa de Burriana och dess vackra strandpromenad med restauranger och affärer.

I Nerja med omnejd finns ett stort utbud av bostäder, både nyproduktion och redan färdigställda hem. Oavsett om du drömmer att köpa ett hus på landet, en nyproducerad lägenhet med ett poolområde eller ett radhus inne i centrala Nerja, så hjälper vi dig. Vi ser till att hitta det perfekta guldkornet som passar just dina behov och önskemål. Tveka inte att kontakta oss med din önskelista så ser vi till att hitta ditt hem i solen.

Du är alltid varmt välkommen in på vårt kontor för en kopp kaffe, prata med våra fastighetsmäklare om bostadsmarknaden eller bara för att säga hej.

Besöksadress

  • Calle el Barrio 49, 29780 Nerja
  • Måndag-Fredag 09:30-17:00

Postadress

  • Calle el Barrio 49, 29780, Nerja, Spanien
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra områden

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

© 2023 HusmanHagberg - v.2280