Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Nerja

Välkommen till Nerja!

Välkommen till Nerja och oss på HusmanHagberg. Letar du efter ditt hem i solen eller kanske ska du sälja ditt boende? Våra erfarna mäklare på kontoret i Nerja finns här för att hjälpa dig. Du som kund är vårt största fokus och vi vill att du får en trygg upplevelse och ett professionellt bemötande.

Våra mäklare har god lokalkännedom och mångårig erfarenhet av Nerja och denna del av Costa del Sol. Vi delar gärna med oss av våra tips på det mysiga och okända caféet, restaurangen som är värd ett extra besök eller på genvägen till närmsta mataffär och den finaste stranden. Behöver du hjälp att få kontakt med en hantverkare, en bankkontakt eller en jurist så delar vi gärna med oss av vårt stora kontaktnät.

Att köpa hus eller lägenhet i Nerja

Nerja har ett fantastiskt läge invid Medelhavet och det finns många vackra stränder och badvikar. Mest känd är den stora Playa de Burriana och dess vackra strandpromenad med restauranger och affärer.

I Nerja med omnejd finns ett stort utbud av bostäder, både nyproduktion och redan färdigställda hem. Oavsett om du drömmer att köpa ett hus på landet, en nyproducerad lägenhet med ett poolområde eller ett radhus inne i centrala Nerja, så hjälper vi dig. Vi ser till att hitta det perfekta guldkornet som passar just dina behov och önskemål. Tveka inte att kontakta oss med din önskelista så ser vi till att hitta ditt hem i solen.

Du är alltid varmt välkommen in på vårt kontor för en kopp kaffe, prata med våra fastighetsmäklare om bostadsmarknaden eller bara för att säga hej.

Besöksadress

  • Calle el Barrio 49, 29780 Nerja
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:30-17:00

Postadress

  • Calle el Barrio 49, 29780, Nerja, Spanien
  • Besök oss på

Våra bostäder

Träffa våra franchisetagare

Kontakta oss gärna om du har frågor om att köpa eller sälja en fastighet i Spanien.

Våra områden

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälj din bostad med HusmanHagberg och få 100€ att spendera på Hemlängtan!

Har ni tankar på att sälja er bostad i Nerja med omnejd? Låt oss göra jobbet. Eller har ni er bostad ute till försäljning redan? Lägg ut den för försäljning även med oss