Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Torrevieja

Välkommen till Torrevieja!

Välkommen till Torrevieja och oss på HusmanHagberg. Letar du efter ditt drömboende i Spanien eller ska sälja ditt boende? Oavsett så finns våra kunniga mäklare i Torrevieja här för att hjälpa dig. Vi vill vara ditt självklara val när du ska välja mäklare. Du som kund är vårt största fokus och vi vill att du får en trygg upplevelse och ett professionellt bemötande. Våra fastighetsmäklare har god lokalkännedom och mångårig erfarenhet av Torrevieja och denna del av Costa Blanca.

Köpa bostad i Torrevieja

I Torrevieja med omnjed finns ett stort utbud av bostäder. Våra mäklare berättar gärna mer om utbudet av lägenheter till salu i Torrevieja.. Oavsett om du längtar efter en modern lägenhet med ett stort gemensamt poolområde, ett äldre och charmigt hus i genuina kvarter eller en villa med möjlighet att odla dina egna apelsiner, så hjälper vi dig. Vi delar gärna med oss av tips på mysiga strandpromenader, fina stränder, charmiga caféer och den bästa restaurangen för en lyckad middag. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och finns här för dig genom hela processen, från första kontakt till det att lagfarten är skriven hos notarien och du har nyckeln till ditt boende i din hand. Välkommen att kontakta oss när du vill sälja eller köpa bostad i Torrevieja.

Torrevieja har något för alla

Här finns något för alla oavsett om du vill ha storstadskänsla i centrala Torrevieja, ett golfnära läge i charmiga Villamartin, ett boende i den mindre byn Torre de la Horadada eller ett shoppingnära läge i La Zenia invid det stora köpcentret La Zenia Boulevard.

Från Sverige finns goda möjligheter att flyga från både Stockholm och Göteborg. Flygresan till Alicante-Elche flygplats tar cirka 3,5 timme. Flygplatsen ligger ca 50 km norr om Torrevieja stad och därifrån går det flygbuss till Torrevieja, Alicante och Elche.

Välkommen in på vårt mäklarkontor för en kopp kaffe så ska vi hjälpa dig på bästa sätt!

Besöksadress

  • Calle Malaquita, 1B, 031 89 Orihuela, Alicante, Spanien
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:30-17:00

Postadress

  • C.C Costa Zenia, Calle Malaquita 1B, 031 89, Orihuela, Alicante

  • Vi är registrerade i det officiella fastighetsförmedlingsregistret nr. RAICV 881, i det officiella kollegiet för fastighetsmäklare i Alicante API nr. 568 och som ANAI associate nr. 881.
  • Besök oss på

Våra bostäder

Träffa våra franchisetagare

Kontakta oss gärna om du har frågor om att köpa eller sälja en fastighet i Spanien.

Gabriel Karleving

Gabriel Karleving

Parental leave / Franchisee

API nº 568. ANAI nº 881. RAICV881.

Torrevieja

svdeen

Våra områden

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn