Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Ta första steget. Boka ett möte med oss.

Genom att klicka på knappen för att bli kontaktad så godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Sälja men inte riktigt än? 
Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar. Det är vårt beprövade sätt att skapa förväntan, nyfikenhet och köplust för rätt spekulanter, samtidigt som du får både råd och tid att höja värdet på din bostad.

Visa bostadens bästa sida

Du hinner också förbereda fotografering och få de bästa bilderna av din bostad. Kommande® är tjänsten som låter dig tänka efter före, så att du i lugn och ro kan lyfta fram din bostads bästa sidor.

Locka spekulanter

Kommande® ger dig mer tid på marknaden och fler spekulanter. Vi anpassar sättet att locka köpare till din bostad utifrån din situation och rådande marknadsläge. Vi gläntar på dörren till din bostad och skapar på så sätt köplust utöver det vanliga hos de som är intresserade. Det ger oss möjlighet att kunna presentera din bostad på det mest optimala sättet utifrån varje spekulants önskemål och förutsättningar. Vi får också tid att matcha din bostad med våra stora spekulantregister och bearbeta de som vi tror skulle kunna passa extra bra.

Vill du veta mer om denna tjänst?

Kontakta våra mäklare så får du värdefulla råd utifrån din situation.