Bli kontaktad, klicka här!

El Campello

Att leva och bo i El Campello

El Campello är en stad i provinsen Valencia i den sydvästra delen av Spanien. Många väljer att åka till den här delen av landet på grund av det höga antalet soldagar per år, närheten till stränder och bad samt det breda utbudet av golfbanor. Staden har cirka 26 500 invånare och om du vill kombinera med ett storstadsutbud kan du besöka Alicante som ligger knappt 12 kilometer bort. Här hittar du även den internationella flygplatsen Alicante flygplats, från vilken du kan ta dig med bil, taxi eller buss till El Campello. På drygt 20 minuter kan du även ta dig med buss till staden Benidorm. Benidorm är större än El Campello och är ett bra komplement om du saknar något i butiks-, service- eller aktivitetsväg.

Köpa bostad i El Campello

Det finns många bostäder till salu i El Campello och att köpa hus här är populärt. Staden ligger på den soliga kusten Costa Blanca som är känd för sina långa och vita stränder. Förutom sol och bad finns det gott om golfbanor i närområdet. Några av de mest populära är Melia Villataina Golf Club, Parador & Golf El Saler och Lo Romero Golf. Trots att staden är liten kan du hitta det mesta inom här men för mer nöjesshopping rekommenderas ett besök till någon av de större städerna i närheten, till exempel Alicante eller Elche. Till Elche tar du dig på cirka 35 minuter med bil. Flyttar du med familjen så har du cirka en timmes resväg mellan El Campello och Skandinaviska skolan. Klicka här för att se attraktiva bostäder till salu just nu!

Nära till natur, golf och bad i El Campello

Oavsett om du är på jakt efter bad, natur, golf eller sevärdheter är El Campello en bra stad för dig. Gå gärna en längre promenad längs med den mysiga strandpromenaden vid fiskehamnen, där du också hittar trivsamma caféer och matställen. I staden hittar du även stranden Playa Muchavista, där du kan njuta av lata dagar i en lugn miljö. För en häftig naturupplevelse rekommenderas ett besök till Cuevas de Canelobras, som är färgbelysta kalkstensgrottor. I El Campello finns det också mycket aktiviteter passar barnfamiljer och många av stränderna i staden är barnvänliga. I närområdet finns det även nöjesparker och andra roliga aktiviteter för hela familjen. Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du vill köpa bostad i El Campello!