230
MED9C91F5727967421DA5A0145C9EB66DA0

Nyproduktion

Denia


PRIS299 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

NB181A

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

70 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

BYGGÅR

2023

HISS

Ja

PARKERING

Ja

POOL

Ja

TERRASS

Ja

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Nyproducerade lägenheter med havsutsikt i Denia

Nyproducerade lägenheter med det ultimata läget endast ca 100m från stranden och nära till alla tjänster, restauranger, barer och butiker. Vidare finns idylliska cykelvägar genom apelsinfälten med utsikt över Montgo-berget in till Denias hamn. Det finns lägenheter med två till tre sovrum, två badrum, ett öppet kök i anslutning till vardagsrummet och en terrass med havsutsikt. Utöver detta kommer urbanisationen att ha en gemensam pool, varifrån man kommer att kunna njuta av utsikten över Medelhavet. Andra saker som ingår är parkeringsplats med laddare för elbilar, för-installation av AC, badrumsmöbler, köksluckor, ugn, spishäll, fläkt etc.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där. Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna! Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0,1 km
Avstånd till centrum7 km
Avstånd till flygplats106 km
Avstånd till pool0,01 km
Avstånd till mataffär0,5 km
Avstånd till hav0,1 km
Avstånd till shoppingcentrum0,5 km
Avstånd till sjukhus5,9 km
Avstånd till golfbana12,1 km

Bilder

digital-visning-hus-2

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att på ett smidigt sätt träffa mäklaren och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Denia

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret