230
MED93AE08C727C94FAB99E543213FF017CC

Nyproduktion

Cumbre del Sol, Cumbre del Sol


PRIS2 065 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Villa

REFERENSNUMMER

NB233

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

5

BYGGYTA

497 kvm

TOMT

847 kvm

HISS

Nej

PARKERING

Ja

POOL

Ja

TERRASS

Ja

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Inomhus- och utomhusboende med havsutsikt i Cumbre

Att koppla av och komma bort från allt, omgiven av en otrolig havsutsikt, är möjligt i denna exklusiva villa i Cumbre del Sol.

Denna villa är fördelad på flera våningar, i öppna och bekväma utrymmen, där gränserna mellan interiör och exteriör överskrids och suddas ut. Ett projekt med ljusa färger, trä och mycket naturligt ljus utifrån.

Tillgången till huset sker via den övre våningen, med en stor hall som rymmer trapphuset och avgränsar de två modulerna i villan. De tre sovrummen i denna villa ligger på denna våning. I den ena flygeln ligger det stora sovrummet, rymligt och ljust, med en privat terrass och ett spektakulärt badrum. I den andra flygeln ligger de andra två sovrummen, båda med eget badrum och en stor terrass.

På bottenvåningen finns dagtidsområdet, ett stort öppet kök med en imponerande ö, med en frukostbänk, öppen utsikt till verandan, en spektakulär sommarmatplats med utsikt över havet, med grill och badrum utomhus. Vardags- och matrummet har också en utsökt veranda, som ytterligare förstärker idén om att "leva utomhus" med flera sittplatser bredvid infinitypoolen och jacuzzin, för att njuta av de underbara soliga dagarna som Costa Blanca erbjuder utan att förlora Medelhavet ur sikte.

Fastigheten fortsätter att överraska oss, eftersom det fortfarande finns en källare på nästan 30 m², med veranda och privat terrass, för att skapa ett unikt utrymme, från ett extra sovrum, ett arbetsområde eller vad den nya ägaren än önskar.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol. Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet. Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira. Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem. Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien. Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

I närheten

Avstånd till strand2,8 km
Avstånd till centrum7,1 km
Avstånd till flygplats97 km
Avstånd till pool0,01 km
Avstånd till mataffär0,5 km
Avstånd till hav2,8 km
Avstånd till shoppingcentrum0,5 km
Avstånd till sjukhus4,1 km
Avstånd till golfbana10,2 km

Bilder

digital-visning-hus-2

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att på ett smidigt sätt träffa mäklaren och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Cumbre del Sol

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret