230
MEDE9FE9CA55C3842AA961BE17C30DA3482

Nyproduktion

Denia, Denia


PRIS269 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

NB311A

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

65 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

BYGGÅR

2025

HISS

Ja

PARKERING

Ja

POOL

Ja

TERRASS

19 kvm

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Nyproducerade lägenheter 2km från Denias hamn

Nyproducerade lägenheter med det ultimata läget endast ca 2 km från Denias livliga hamn and ca 200m från stadens vita sandstrand. Det kommer att finnas lägenheter med två alternativt tre sovrum och två badrum. Lägenheterna har rymliga terrasser och det ingår en parkeringsplats med för-installation att ladda bilar i urbanisationen . Utöver detta kommer urbanisationen att kunna erbjuda två pooler, varav en barnpool, grönområden och cykelparkering.

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där. Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna! Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0,2 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats105 km
Avstånd till pool0,1 km
Avstånd till mataffär0,1 km
Avstånd till hav0,2 km
Avstånd till shoppingcentrum0,1 km
Avstånd till sjukhus5 km
Avstånd till golfbana8,7 km

Bilder

digital-visning-hus-2

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att på ett smidigt sätt träffa mäklaren och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Denia

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret