230
MED2215ECB2AED64D9F8BE336EB54010DE7

Cala Major, Palma


PRIS650 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

220225

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

113 kvm

VÅNING

6 (hiss finns)

HISS

Ja

PARKERING

1 parking space in the garage below the building and a storage room is included in the sales price

BALKONG

7 kvm

POOL

Ja

TERRASS

100 kvm

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

F

Takvåning, helrenoverad med stor terrass, havsutsikt, pool och garage

Stor, mycket ljus och högkvalitativt renoverad takvåning med en takterrass om ca 100 kvm och en balkong om ca 8 kvm längs med vardagsrum och master bedroom.
Hela fastigheten ligger inbäddad i grönska, det är mindre än 5 minuters promenad ner till Cala Majors huvudgata Avenida Joan Miró och ca 2-3 minuter med bilen från garaget och ut på motorvägen som ligger nära, men vare sig hörs eller syns från bostaden.

Fastigheten har 6 våningsplan och denna bostad ligger överst och delar loftgång med en granne vars dörr man passerar för att komma till entrén till denna bostad som ligger på en hörna. Man kommer direkt in i en hall med avhängningsyta och direkt därefter är det öppna köket till höger och ett badrum till vänster.
Köket är fullt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn och micro från NEFF och Boraspis med inbyggd fläkt, allt helt nytt och ingår. Innanför köket ligger en praktisk tvättstuga med plats för både tvättmaskin, torktumlare och förvaring.
Köket är snyggt cremefärgat med svart stenskiva på alla bänkytor och öppet mot det rymliga vardagsrummet som också har plats för middagsbord och har en fin fungerande öppenspis som både värmer och gör hemmet mysigt och ombonat de svalare vintermånaderna.

Våningen har 2 sovrum, ett på var sida av vardagsrummet och båda har både inbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng om 180cm.
Master bedroom har utgång till den långa balkongen utanför och har en-suit-badrum med separat wc-del.

Alla rum har nya AC-enheter för kyla/värme och hela våningen har golvvärme.
Alla fönster har solskydd vilket behövs mer än halva delen av året.
Hela bostaden, inklusive takterrassen har ljusa naturstensplattor på golven.
Trappen upp till den stora terrassen går från ena hörnet av balkongen och terrassen har belysning runt om, förgjort för utedusch med vatten och en upphöjd platta att stå på.
Här är också fördraget för ett utekök med el och vatten längs med väggen mot havssidan med tanken att man ska stå där i den ljumma medelhavskvällen och laga mat medan man ser havet i horisonten. Det är livskvalitet!

Föreningen är stor och välunderhållen, den har 2 hissar och en fastighetsskötare som jobbar heltid med tillsyn av fastigheten och poolområdet med stor pool, solstolar och toalett.
Det är en trevlig mix av olika nationaliteter i fastigheten där ca hälften är spanjorer och övriga är från andra Europeiska länder.
Ca hälften av bostäderna är bebodda året runt och hälften är semesterboende.
Bostaden säljs inklusive en parkeringsplats i det gemensamma garaget under fastigheten och där finne även ett tillhörande förråd.

Cala Major och Sant Agusti(n) som går in i varandra är ett litet bostads- och turistområde som tillhörande Palma stad och utgör Palmas västra utkant i förhållande till kusten.
5 minuter bort, längs med huvudgatan Avenida Joan Miró finns dygnet-runt-öppna servicebutiker, bageri och ett otal caféer och restauranger.
Buss nr 4 som går var 10e minut mellan Placa España (centrala Palma) och Illetas har också hållplats där.
Man kan ta samma buss till köpcentret Porto Pi alt gå eller cykla dit.
Det är enkel access till flygplatsen dit man kör på ca 15 minuter.
Buss nr 4 har också ett stopp nedanför Svenska Skolan i El Terreno, dit det tar ca 10-15 minuter.
Några busstop mot Illetas finns svenska Palma Bread där man kan köpa frukostbröd och svenska kakor och bakverk och beställa tårtor från tidig morgon.
Strax nedanför ligger Cala Nova hamnen där man kan hyra stand up paddle boards/SUP-brädor, kajaker, optimistjollar eller ha barnen i seglarskola. Svenskägda restaurangen Nova del Mar har inte bara ett fantastiskt läge i hamnen, där är fräscht, gott och trevligt och där är regelbundet events och uppträdanden.

För den kulturintresserade ligger Joan Mirómuseet som också har ett trevligt fik med fantastisk utsikt i närheten, liksom spanska kungahusets sommarresidens, slottet Marivent.

Allt ovan är i närområdet, i tillägg är det 5-10 minuter med bil och 15 min bort med buss till Palma med sin vackra sandstenskatedral på lyxiga shoppinggatan Pasaeig des Borne och Santa Catalina med sin uppsjö av restauranger och barer för alla smaker och plånböcker.
Bra läge, nära allt, ett perfekt hem i solen oavsett om det är för permanent eller semesterboende!

Bilder

MED2215ECB2AED64D9F8BE336EB54010DE7
MED97C07DBF71AA4F10B91C70797185B2C2
MED8E68EEE2205542A3925823E4D00D016B
MED95CEE74C0B1240BB860E8034023BD83A
MED6F77FCB936EE4C47A2C4189C65E58F26

Karta

Cala Major

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret