Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Mallorca

Planerar du att köpa hus i Spanien - välkommen till Mallorca

Mallorca med huvudstaden Palma är en pärla i medelhavet. Med ca 3,5 h flygtid från Sverige och ca 300 soldagar per år är Mallorca svenskarnas närmsta soldestination. Förutom att vara en favorit bland svenska charterresmål lockar ön årligen miljontals besökare, allt ifrån jetset till barnfamiljer från hela världen. Öns flygplats ligger endast 8 km från Palma, vilket gör att man snabbt och smidigt kan ta sig till och från med buss eller taxi. Önskar du köpa bostad på Mallorca så är vi mäklaren för dig. Vi matchar dina önskemål med rätt objekt och berättar gärna mer om hus och lägenheter till salu på Mallorca just nu.

Här finns 500 km kustlinje, fantastiska golfbanor och kilometerlånga stränder. För cyklister finns mängder av turer, många längs med bergskedjan Serra de Tramuntana som finns på UNESCO’s världsarvslista. Här finns vandringsleder med otroliga naturupplevelser, de flesta på hög höjd. Öns stora namn är världens bästa tennisspelare på grus, Rafael Nadal. Han har på ön en egen tennisakademi och det finns tennisbanor i varenda by. Över hela ön finns även padel och populära golfbanor såsom Arabella Golf. På ön finns mängder av marknader, i varierande storlek. Men du kan alltid hitta någon som är öppen oavsett dag. På Mallorca finns allt, inklusive en väl fungerande infrastruktur som ger att hela ön nås på en timma med bil.

Leva och bo i Palma

Palma erbjuder storstadskänsla, rikt kulturutbud med konserter och konst, ett bra restaurangutbud med hög gastronomisk nivå och ett pulserande nattliv. I Palma finns något för alla önskemål och plånböcker. Våra erfarna mäklare finns här för dig när du vill köpa lägenhet i Palma de Mallorca.

I december flanerar man på Paseo del Borne och beundrar den fantastiska julskyltningen och på Lucia går man till katedralen Le Seu och lyssnar på när barnen från Svenska Skolan uppträder med julsånger. Katedralen är i sig värd ett besök, den är ett fantastiskt byggnadsverk i gotisk stil som det tog nästan 400 år att färdigställa. Granne med katedralen ligger gamla stan, La Lonja, området med vindlande smågator fyllda med charmiga restauranger, mysiga caféer och barer.

Trendiga Santa Catalina är de gamla fiskarkvarteren som svenskarna tagit till sitt hjärta. Här finns ett rikt utbud av internationella restauranger och mängder av barer och caféer. I populära El Terreno i sydvästra Palma finns både Svenska skolan och Svenska kyrkan, den senare granne med det stora köpcentret Porto Pi. Ett köpcentrum där allt du kan tänkas behöva finns både för shopping, matintag och familjenöjen.

Om vårt mäklarkontor på Mallorca

HusmanHagberg är mäklaren med lokal kännedom och ett inarbetat kontaktnät på Mallorca. Funderar du på att köpa hus eller lägenhet på Mallorca? Då är det oss du ska kontakta.

Inte bara språk och kultur utan även sättet att genomföra en bostadsaffär skiljer sig från Sverige. Vi har kunskapen och hjälper dig som kund genom hela processen oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad. Vi erbjuder en trygg och säker affär. Vid förmedling av nyproduktion samarbetar vi med välrenommerade byggherrar, en trygghet både för dig som köpare och oss som mäklare. Låt oss på HusmanHagberg hjälpa dig hitta din bostad på Mallorca!

Vårt kontor är beläget i Santa Catalina/Son Armadams, granne med exklusiva Palma Sport & Tennis Club. Välkommen in på en kopp kaffe!

Besöksadress

  • Carrer de Tomàs Vila, 12, 07014 Palma
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-18:00

Postadress

  • Carrer de Tomàs Vila, 12, 070 14, Palma, Illes Balears, Spanien
  • Besök oss på

Våra bostäder

Träffa våra franchisetagare

Kontakta oss gärna om du har frågor om att köpa eller sälja en fastighet i Spanien.

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn