230
MED73FC1E8071CF4ADBADCA60DBE28A7B7A

El Terreno, Palma


PRIS3 200 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Villa

REFERENSNUMMER

110230059

ANTAL RUM

8

ANTAL SOVRUM

4

ANTAL BADRUM

5

BYGGYTA

340 kvm

TOMT

481 kvm

BYGGÅR

2019

HISS

Nej

PARKERING

Space for 3 cars in the private garage

POOL

Ja

TERRASS

Ja

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

B

En arkitektonisk dröm i en oas av grönska - garage, gäststudio, pool

Nybyggd mycket klassiskt, elegant villa med karaktär högt belägen i den lugna villadelen av El Terreno på gränsen mot La Bonanova.

Efter en luftig hall med en lyxig gäst-wc upptas mer än halva entrévåningen av en mycket generös social yta med vardagsrum och matsalsdel delvis separerade av en snygg gaskamin som ger både värme och mysfaktor. En skjutdörr i glas gör att man kan välja när man vill ha öppet mellan det fullt utrustade köket från Poliform och matsalsdelen och när man vill ha dem avskiljda. Från köket är en dörr ut till baksidan av den mycket gröna trädgården.

Längs med hela långsidan av våningsplanet löper en stor terrass med tak som gör att den kan nyttjas även under riktigt varma sommardagar. Här finns gott om plats för middagar med många gäster, en loungedel mm.
Det är två dubbeldörrsutgångar till terrassen och från terrassen kan man gå ned till en ungefär lika stor terrass bredvid poolen. Här finns plats för många solsängar! Poolen har en jet stream motor så att man förutom att leka i den kan köra riktig simträning där.

Utsikten från den täckta terrassen är över poolen, gräsmattan och den mycket gröna trädgården som avslutas med väggen till det privata garaget där snart hela väggen är täckt av klättrande växter.

En mycket estetisk trappa i stram elegans leder från det social planet upp till andra våningen där det finns 3 stora sovrum med plats för dubbelsäng varav 2 med en-suite badrum, alla har rymliga platsbyggda garderober och franska balkonger.

Ytterligare en trappa upp finner du takterrassen med en fantastisk utsikt över El Terreno, in mot centrala Palma, över hamnen och det öppna havet bakom.

En trappa ned från entréplanet finns den lyxiga källarvåningen med turkisk hamam bastu, ett fullt utrustat badrum, en tvättstuga och ett mycket rymligt, ljust rum med fönster längs med hela överdelen av långväggen. Rummet används idag som ett kombinerat gym och bibliotek, men det kan lika gärna vara ett stort tonårsrum, privat bio, etc.

Garaget har plats för 3 bilar och ovanpå garaget med ingång från trädgården via en snygg, modern trappa är entrén till en gästvåning med fantastisk utsikt från entrén. Intar man morgonkaffet här kan man inte få annat än en bra start på dagen!
Gästvåningen som är om ca 75 kvm är mycket stilren och badar i ljus.
Från ytterdörren kommer man in i vardagsrums- och matsalsdelen med köket längs med höger långvägg.
Efter matdelen kommer det öppna sovrummet med gott om utrymme för en dubbelsäng och avskild med en mycket snygg halvvägg från matplatssidan, medan det från sovrumssidan är en garderob. Bredvid sovrumsdelen längs med långväggen är det också rymliga och ljusa badrummet beläget.

Hela villan liksom garage och gästvåning är välisolerad, har centralvärme, golvvärme och inbyggd AC och här finns gott om förvaring.
Golven är genomgående i hela fastigheten stavparkett i ek.

Läget är lugnt, det enda som hörs här är fågelkvitter och det tar mindre än 5 minuter att gå till Palmas gröna lunga, Bellverparken.
Inom 10 minuters promenad är du på Paseo Maritimo, den vackra hamnpromenaden och däremellan ligger Can Barbara, en liten vik in från havet med flera bra restauranger.
Det tar 10 minuter att gå till Svenska skolan längs med en smal enkelriktad gata med minimal trafik
5 minuters bilkörning tar dig till Porto Pi köpcenter som bl a har öns mest välsorterade matbutik, Carrefour.
Till flygplatsen tar det ca 15 minuter att köra.

Den här villan är lyx på alla nivåer, för öga, funktion och sinne.

Bilder

MED73FC1E8071CF4ADBADCA60DBE28A7B7A
MEDBFBE7477165A4B57A38F1362BBCA81DC
MED9BC4E07D0C8D49C49A9427A9AA12239A
MEDEEBEDF6599004FC9A97EFD772EFFF399
MED59C70F315B174B1BBE1661587F71F48A

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

El Terreno

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret