230
MEDE2B3EDC5E6044D9CB113DB76D9B5797A

Santa Ponça, Calvia


PRIS3 200 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Villa

REFERENSNUMMER

110240017

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

3

BYGGYTA

162 kvm

HISS

Nej

PARKERING

Garage under the villa with space for 2 cars

BALKONG

4 kvm

POOL

Ja

TERRASS

150 kvm

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

F

På höjden ovanför Santa Ponsa´s strand ligger det starkt växande villaområdet Ses Rotes Velles. 5 minuters promenad rakt upp från stranden hägrar lugnet och en vidunderlig panorama utsikt. Här finner vi denna under 2023/2024 totalrenoverade villa som nu är i nyskick och imponerar med sin rena, eleganta design och många nivåer. En perfekt blandning av stil och funktionalitet.
Allt har bytts, innerväggar, fasad, dörrar, fönster, VVS, el, trappor, maskinrum, kök, badrum allt inklusive att det gjorts ett fantastiskt arbete med den terrasserade trädgården om ca 600 kvm som är en mycket snygg, lättskött oas för sol, bad och socialt liv med nästan helt privat läge.

Villan är i två plan där den ljusa och rymliga entrévåningen domineras av en stor öppen social yta med ett tillika öppet kök några trappsteg upp.
Det moderna köket är fullt utrustat med alla vitvaror från Siemens, spisen har inbyggd fläkt och det finns två halva kylskåp samt två halva frysar och en elegant köksö och rikligt med förvaring. Övrig del av de totalt 90 kvm är vardagsrum och middagsdel, perfekt för måltider och sammankomster. På detta våningsplan finns även ett badrum med dusch.
Den öppna planlösningen skapar en harmonisk atmosfär som är idealisk för underhållning och familjeliv.

Från vardagsrummet går en elegant trappa upp till övervåningen som har tre generösa sovrum, alla med sina egna unika drag.
Huvudsovrummet/master bedroom är en lyxig fristad med en-suit-badrum med både badkar och dusch, dubbla handfat, generöst tilltagna garderober samt utgång till en terrass om 24 kvm med panoramautsikt. De övriga två sovrummen är rymliga och ljusa och delar ett modernt badrum. Det ena av sovrummen har också utgång till den stora terrassen medans det sista sovrummet har en egen balkong om 4 kvm.

Direkt utanför sovrumsplanet finns fastighetens maskinrum där det är förberett för installation av tvättmaskin.
Det är också utanför sovrumsplanet som man fortsätter ut och upp till de tre gigantiska och mycket gröna terrasserna.
Ovanpå fastigheten ligger solterrassen med utsikt över hela Santa Ponsa inklusive havsviken där stranden är belägen.
Här finns både dusch och ett rejält utekök och i motsatt ände av terrassen är poolen om ca 26 kvm belägen. Poolen är utrustad med filtreringssystem, belysning, saltklorinator och PH-doserare. Ovanför kommer nästa terrass som är tänkt som lunch/middags terrass och har solskydd i form av en pergola, eget utekök och stor bbq, allt nämnt ingår i köpet. På den översta terrassen är solpaneler samt en stor grönyta.

Den vackra utomhusmiljön är perfekt för avkoppling och njutning och är en mycket grön oas med ett antal vackra palmer och olivträd.

Hela fastigheten håller en mycket hög kvalitetsnivå och har bl.a. genomgående golvvärme, inbyggd AC och isolerade väggar.
Bostaden säljs fullt möblerad med nya möbler i stil och kvalitet som matchar fastigheten.

Utanför entrévåningen är en mindre och en större frukost terrass där morgonkaffet kan avnjutas. Härifrån är det en trapp i två delar ned till gatuplanet där fastighetens garage med plats för två bilar finns.

Villan är idealiskt belägen med närhet till bekvämligheter såsom restauranger, butiker, skolor och rekreation i tillägg till stranden.
Med enkel tillgång till transport och grönområden, kombinerar detta hem det bästa av både stadsliv och natur.
Det som gör denna villa extraordinär förutom modern design, generösa utrymmen och förstklassig finish är terrasserna, de måste ses!

Bilder

MEDE2B3EDC5E6044D9CB113DB76D9B5797A
MED46EB0C18696E42E6BE3F8F14F1A612CD
MEDE25EE301CAAD42778F2DA38C5EC852A9
MEDE5DBCDF54C3B45489BB60358C58F803D
MEDD98AA37D69E04042BFFFAB51D8E0C549

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Santa Ponça

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret