230
MEDE729BC400C9141B989DBC6C712071296

Eleganta nyproducerade lägenheter i Torreblanca Benalmadena

Nyproduktion

Benalmadena


PRIS199 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

089220311

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

81 kvm

HISS

Ja

BALKONG

Nej

POOL

Ja

TERRASS

7 kvm

Eleganta nyproducerade lägenheter i Torreblanca

Välkommen till dessa eleganta nya nyproduktion i utkanten av Torreblanca. Det höga läget i kombination med en modern twist på andalusisk arkitektur och ett komplett utbud av exklusiva interna bekvämligheter gör den till den perfekta platsen för att uppskatta livet på Costa del Sol. Bostadskomplexet består av 71 lägenheter med rymliga interiörer för att maximera levnads standarden med terrasser som erbjuder utsikt över havet, landskap eller bergen som kan avnjutas under hela året. Fuengirolas centrum, stränderna i Los Boliches, Torreblanca och Las Gaviotas ligger bara några minuter bort med bil för den som vill ha lite liv och rörelse i vardagen. Den lokala bussen och taxin stannar direkt utanför urbaniseringen och det tar bara 3 minuter med bil till Torreblancas tågstation som tar dig hela vägen till flygplatsen på bara 20 minuter. Det finns ett överflöde av golfbanor, beachclubs och shoppingdistrikt i de närliggande områden för att utforska och njuta av eller helt enkelt bara luta dig tillbaka på din terrass och njuta av utsikten i lugn och avskildhet i ditt hem. Utomhusmiljön består av stora tropiska trädgårdar, utomhuspool, uppvärmd inomhuspool, spa, privat biograf, gastrobar, socialt utrymme där du kan spendera kvalitetstid med vänner, familj eller grannar och ett fullt utrustat gym för ett hälsosamt livsstil.

Priser mellan: 199.000€ - 420.000€

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till flygplats25 km
Avstånd till sjukhus10 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Render 3

digital-visning-hus-2

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att på ett smidigt sätt träffa mäklaren och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Render 1

Render 2

Planlösning 1

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

089220311

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

81 kvm

HISS

Ja

BALKONG

Nej

POOL

Ja

TERRASS

7 kvm

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

81 kvm

Lägenhet

PRIS

199 000 €

Karta

Benalmadena

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden.

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

© 2022 HusmanHagberg - v.2139