230
MED79CD719FCFC0451CB9C632E54EA098B4

Nyproduktion

El Higueron, Fuengirola


PRIS995 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

HT8624

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

114 kvm

HISS

Ja

PARKERING

Ja, det finns garage tillhörande fastigheten.

POOL

Ja

TERRASS

37 kvm

Inflyttningsklar lägenhet i berömda Higueron West

New York-baserade arkitekter Broadway Malyan har designat ett unikt våningsplan koncept som ger en villakänsla till varje lägenhet genom att skapa ett vardagsrum som sträcker sig längs terrassens längd. Bara öppna de golv-till-tak-skjutbara dörrarna och din vardagsyta fördubblas, med inomhus/utomhus lounge, matplats och kök som smidigt flyter samman. Denna enkla interaktion mellan levnadsutrymmen skapar en flexibel, öppen planlösning som är perfekt för det milda klimatet och livsstilen i södra Spanien.

Över 100 000 m2 hållbar parklandskap, oöverträffade faciliteter på plats och concierge-tjänster utformade efter din bekvämlighet speglar faktumet att livskvaliteten är det avgörande här.

Nära till stora vägnät men ändå skyddad från dem, är Higuerón West inom en radie på 10 till 25 minuter från Fuengirola, Benalmádena, Mijas, Marbella, Málaga och den internationella flygplatsen. Alternativt kan du också vara på stranden, golfbanan eller njuta av ett brett utbud av sporter och aktiviteter på bara några minuter. Detta är en plats att rensa ditt sinne och återfå energin.

Bilder

digital-visning-hus-2

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att på ett smidigt sätt träffa mäklaren och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Karta

El Higueron

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret