Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Marbella

Välkommen till Marbella!

Välkommen till Marbella, solparadiset på Costa Del Sol. Här finner du ett brett utbud av nöjen, restauranger, barer, shopping, golfbanor och såklart sol och bad. Marbella är platsen där du lätt blir bortskämd med fantastiska utsikter och vyer, vissa som sträcker sig ända bort till Afrikas kust.

Våra erfarna mäklare på HusmanHagberg hjälper dig som vill köpa eller sälja bostad i Marbella med omnejd. Vi har en passion för bostadsaffären och brinner för att hjälpa dig som kund. Våra mäklare kan områdena och berättar gärna mer för att se vad som skulle passa dig utifrån dina önskemål. Bostadsköp och bostadsförsäljningar i Spanien kan kännas svårt och komplicerat, men tillsammans med vår juridiska samarbetspartners hjälp, ser vi till att du får en trygg bostadsaffär. Vi finns här för dig - före, under och efter hela bostadsaffären. För oss är en nöjd kund en lyckad affär!

Att köpa bostad i Marbella

Att köpa bostad i Marbella med omnejd är för många en dröm. Här finns fantastiska områden med spektakulära hus och lägenheter. De flesta känner säkert till Golden mile och alla historier runt omkring denna välkända strandremsa. Men Marbella är så mycket mer. Området har växt otroligt mycket under de senaste åren. Fortfarande så är apelsintorget och gamla stan välbesökta. För svenskar är Nueva Andalucia ett område som många rankar högt på grund av sin närhet till Puerto Banus och stranden.
Men även närliggande områden som La Quinta, Benahvis och Estepona växter, här har du magisk utsikt över medelhavet. Här finns bostäder för alla och vi berättar gärna mer om utbudet på lägenheter till salu i Marbella.

Det som gör att området är populärt, och varit under många år, är såklart det underbara mikroklimatet. Men även det rika utbudet av aktiviteter och gastronomi bidrar till populäriteten. Dani Garcia som är ett internationellt välkänt namn (tredubbla Michelinstjärnon) har flera krogar i området och huserar bland annat med sin krog i Puente Romano. Berget La Concha erbjuder friluftsliv och en magisk utsikt av de som tröttnat på strandhänget. För golfintresserade finns det inte mindre än 16 golfbanor i närområdet.

Besöksadress

  • Urb Doña Lola 26, 29649 Calahonda, Mijas Costa
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Urb Doña Lola 26, 29649 Calahonda, Mijas Costa, Spanien
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra områden

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn