230
MEDA9772F39C5AF4FBC91C82C4CEEE49D28

Exklusivitet

La Quinta, Benahavis


PRIS625 000 €

Fakta om bostaden

SAMFÄLLIGHETSAVGIFT/MÅN

104 €

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

PJX2470

ANTAL RUM

5

ANTAL SOVRUM

4

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

90 kvm

VÅNING

1

BYGGÅR

1990

SKATTER OCH AVGIFTER

129 € / månad

HISS

Nej

POOL

Ja

TERRASS

30 kvm

Lyx och lugn i modernt renoverad lägenhet

Kliv in i en värld där lyx, lugn och hisnande skönhet möts i denna nyrenoverade lägenhet i La Quinta, Marbella.

Denna utsökta lägenhet, en sann pärla på en av de mest eftertraktade platserna på Costa del Sol, erbjuder en oöverträffad upplevelse med sin fantastiska havsutsikt, eleganta design och förstklassiga bekvämligheter.

När du går in i lägenheten med 3 sovrum, 2,5 badrum + ett tvrum, möts du omedelbart av en känsla av sofistikering och ett engagemang för kvalitet som är uppenbart i varje detalj. Det rymliga och ljusa vardagsrummet, med sina rena linjer och moderna estetik, ger den perfekta grunden för din personliga stil, oavsett om du föredrar minimalistisk chic eller ett mer eklektiskt förhållningssätt till inredning.

Den sömlösa integrationen av boende inomhus och utomhus är en av fastighetens mest fängslande egenskaper. Den vidsträckta terrassen, en oas av lugn och skönhet, inbjuder dig att njuta av panoramautsikten över bergen och Medelhavet. Här välkomnar du dig varje dag med havets imponerande spektakel, en ständig påminnelse om den exklusiva livsstil som denna plats erbjuder.

De tre sovrummen i denna lägenhet är genomtänkt designade för att erbjuda både komfort och lyx. Mastersviten, en sann tillflyktsort, har gott om utrymme, raffinerad finish och tillgång till terrassen, vilket möjliggör privat njutning av den fantastiska utsikten. De medföljande badrummen återspeglar fastighetens övergripande tema av diskret elegans, med högkvalitativa armaturer och en design som prioriterar både form och funktion.

Köket är utrustat med toppmoderna apparater och erbjuder gott om utrymme för kulinarisk utforskning. Oavsett om du förbereder en gourmetmåltid för gästerna eller njuter av en lugn kaffe på morgonen, är köket både ett funktionellt utrymme och en central del av hemmets lyxiga dragningskraft.

Utöver skönheten och komforten i själva lägenheten skiljer läget i La Quinta, Marbella, denna fastighet. Detta område är känt för sin exklusivitet och erbjuder en livsstil som är både fridfull och levande. Du är bara ett stenkast från några av de bästa golfbanorna i regionen, och erbjuder både en utmaning för erfarna spelare och en trevlig upplevelse för entusiaster.

Den lokala matscenen, med en mängd alternativ från enkla kaféer till gourmetrestauranger, tillgodoser en mängd olika smaker och tillfällen. Det sociala livet i Marbella är lika lockande, med en kalender full av evenemang, exklusiva klubbar och en kosmopolitisk atmosfär som sammanför ett mångsidigt och internationellt samhälle.

För dem som värdesätter välbefinnande och fritid är denna lägenhet i La Quinta idealiskt belägen. De omgivande områdena erbjuder vandringsleder, yogastudior och hälsocenter, vilket säkerställer att din hälsa och ditt välbefinnande alltid är en prioritet. Närheten till havet öppnar också upp för en värld av aktiviteter, från lugna morgondopp till spännande vattensporter. Shoppingentusiaster kommer att hitta mycket att njuta av, med lokala butiker och den berömda småbåtshamnen Puerto Banús bara en kort bilresa bort, som erbjuder ett urval av exklusiva butiker och designermärken.

Den här fastigheten är inte bara en lägenhet; det är ett uttalande av lyx och ett bevis på den utsökta livsstilen som Marbella erbjuder. Det är en möjlighet för dem som söker en exklusiv boendeupplevelse, som kombinerar havets lugn med vitaliteten i en av Spaniens mest livfulla platser. Oavsett om den här lägenheten i La Quinta är en primär bostad, ett fritidshus eller en investering, är den här lägenheten ett unikt fynd som lovar inte bara en plats att bo utan en livsstil att värna om.

Sammanfattningsvis står denna nyrenoverade lägenhet i La Quinta, Marbella, som en ledstjärna för lyxigt boende, och erbjuder en unik blandning av stil, komfort och hisnande havsutsikt. Det är en sällsynt möjlighet att äga en bit av paradiset i ett av de mest eftertraktade områdena på Costa del Sol. Låt inte denna chans försvinna - omfamna den livsstil du förtjänar och gör denna drömfastighet till din egen.

Bilder

MEDA9772F39C5AF4FBC91C82C4CEEE49D28
MED54843450CBA844958B3636253C2DE2E1
MED8AD819FDFC274F5B9A0950543B5CB22A
MEDAA6EB9D641A14584B57D5BF6AFD414D2
MED470BBBB440BB4E3DABD0B2F811D4F20A

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

La Quinta

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret