Jenny Östman

Hemma överallt i Alicante

Din mäklare i Alicante

Kontakta mig

Jenny Östman

Jenny Östman

Real estate agent / Office manager

Alicante

sven

Jenny heter jag och jag arbetar som säljare här på HusmanHagberg Alicante och Torrevieja. Sedan början av 2017 bor och arbetar jag här i Spanien och innan dess arbetade jag nästan sex år som registrerad fastighetsmäklare i Stockholms innerstad. Detta har gett mig värdefulla erfarenheter och en trygghet i förhandlingar, marknadsstrategier och samtal över hur vi tillsammans gör din resa till att äga ett boende i Spanien till den bästa möjliga.

Det finns många olika områden att upptäcka och välja mellan när man letar boende här nere i solen, men för min och min sambos del var det Alicante stad som kändes mest rätt och vi har bott där sedan vi flyttade ner. Så jag delar gärna med mig av tips på var du enligt mig hittar stans bästa café con leche, restaurangerna som är värda ett besök eller ett smidigt parkeringsgarage.

Med ett personligt och professionellt bemötande vill jag att du som kund får den bästa möjliga upplevelsen hos oss och jag lägger ner stort engagemang och planering för att hitta bostäder och områden som passar in på just dina önskemål. Kort sagt, jag brinner för att göra dig som kund riktigt nöjd.

Välkommen att kontakta mig!

Jenny Östman

Real estate agent / Office manager

+46 76 947 35 35

jenny.ostman@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2024 HusmanHagberg - v 2.45.4